','

' ); } ?>

Αλενατορε: Η δική μας Boxing Day

Εορταστικό ωράριο και σήμερα, για το Γκρικ Φούτμπολ. Φουλ αγωνιστική στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ουσιαστικά η δική μας Boxing Day, όπου σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ 2, το περιμένει όπως ο μισθωτός το δώρο Χριστουγέννων. Ο Αλενατορε όμως δεν μασάει από “διπλό ημίχρονο, άσσο τελικό” στο στοίχημα. Θα μιλήσουμε για 2,5 δυνητικά value bet με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Το Value Bet του ΟΦΙ

Δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση σαν ποιότητα και ετοιμότητα ρόστερ μεταξύ Ηροδότου και ΟΦΙ. Η ομάδα της Ιεράπετρας ταξίδεψε πάνοπλη στην Αλικαρνασσό και αν πιάσει τα συνήθη στάνταρ απόδοση της θα κερδίσει εύκολα.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ Value Bet. Στοίχημα. Bet Therapy
Σε φουλ φόρμα οι Αργεντίνοι παικταράδες της Ιεράπετρας

Προφανώς και ο Ηρόδοτος καίγεται και η έδρα ήταν ανέκαθεν αφιλόξενη. Ο Φυντάνης όμως δεν είναι θαυματοποιός και το υπάρχον ρόστερ είναι για τοπικό πρωτάθλημα. Μόνο και μόνο η αλεγρία που θα φέρουν οι Αργεντίνοι παικταράδες του ΟΦΙ το κάνουν μονόδρομο για στοίχημα.

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Νίκης Βόλου

📈 Από τα φαβορί της ημέρας αξίζει ο άσσος της Νίκης Βόλου. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τον Ελευθερόπουλο να έχει την ευκαιρία να τρέξει με την βενζίνη που του άφησε η καλή δουλειά του Βοσνιάδη. Το δεδομένο κλειδί είναι οι τέσσερεις πολύ σημαντικές απουσίες του ΠΑΟΚ Β.

ΑΕΚ Β – Κηφισιά ⚽ Καρτέρι στο Live Betting

📌 Αντικειμενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι φαβορί του 1,44 η Κηφισιά μέσα στο Σεραφείδειο. Όσο καλή ομάδα κι αν είναι. Η ΑΕΚ Β είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνει τώρα. Επειδή όμως έχουμε την πολυτέλεια της τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΕΡΤ3 αντί για pregame στοίχημα, θα περιμένω να κόψω κίνηση στο Live.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Φάγαμε φόλα χθες στη Γ΄ Εθνική που έγιναν όμορφα πραγματάκια για πρώτη φορά φέτος. Δεν αλλάζει κάτι όμως. Εδώ δεν θα βρεις πληροφορίες για χαλκευμένα παιχνίδια και ξυπνητζίδικες αναφορές. Μόνο δυνητικά value bet, βάσει ορθολογικής ανάλυσης και απτών δεδομένων.

Bet Therapy. Value Bet. Αλενατορε. Στοίχημα
Το στοίχημα του Αλενατορε

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.