','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Midweek Value Bet

Πολύ ενδιαφέρον για στοίχημα το midweek κουπόνι, παρότι τα ματς είναι σχετικά λίγα. Ουκ εν τω πολλώ το… value bet όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Στοίχημα στο FA Cup

Η Μπόλτον πήρε δίκαια το 0-0 στο Λούτον και τώρα έχει κάθε δικαίωμα να εποφθαλμιά την πρόκριση στο Toughsheet Community Stadium. Περιττή πολυτέλεια το κύπελλο για την Λούτον που προχθές τα έδωσε όλα στο Μπέρνλι.

Value Bet στις Κάτω Χώρες

Κύπελλο σε Βέλγιο και Ολλανδία με κλασσικές περιπτώσεις. Η Γκρόνινγκεν λόγω φανέλας και πρόθεσης διάκρισης στο κύπελλο (έχει πάρει ήδη το σκαλπ της Βίλεμ). Θα κατέβει φρέσκια και με πολύ κόσμο στο Ρότερνταμ κόντρα σε μια Εξέλσιορ που έχει τοπ προτεραιότητα την μάχη της σωτηρίας.

στοίχημα value bet therapy
Στοίχημα: Εγγύηση ο Κάσπερ Σμάιχελ στα τέρμα της Άντερλεχτ

Αρχίζει να θυμίζει παλιά, καλή Άντερλεχτ η ομάδα των Βρυξελλών. Πολύ κρίσιμες οι απώλειες της Ουνιόν λόγω Κόπα Άφρικα – ειδικά ο Αμούρα που είναι με διαφορά ο πιο επικίνδυνος παίκτης της.

Copa del Rey Black Swan

Τώρα που έμαθε και η… κουτσή Μαρία την Τζιρόνα αρχίζουν τα δύσκολα. Γκέλα για την Αλμερία και που μυαλό για κύπελλο – τρεις μέρες πριν το ματς με τη Σεβίλλη – τώρα που νομίζει ότι είναι η νέα Λέστερ.

Τρελιάρα ομάδα η Βαγιεκάνο, με βάσεις και ποιότητα. Δεν μασάει πουθενά (4-3-3 εκτός έδρας στη La Liga) και από τη στιγμή που έχει παίξει στα ίσια Ρεάλ και Μπάρτσα, σιγά μην κλάψει, σιγά μην φοβηθεί στην Τζιρόνα…

Καθηγητής Μυστήριος: Πάρτι φαντασμάτων

Αυτά είχε να μοιραστεί ο Μυστήριος για το midweek κουπόνι. Πάρτι φαντασμάτων με τέσσερα σημεία σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Άντε και καλή τύχη μάγκες…

Καθηγητής Μυστήριος - Midweek Value Bet
Καθηγητής Μυστήριος – Midweek Value Bet

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, δείτε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.