Καθηγητής Μυστήριος value bet στοίχημα

Καθηγητής Μυστήριος: Χρόνος και χρήμα

“Εφόσον τα περισσότερα από όσα λέμε ή κάνουμε δεν είναι απαραίτητα, αν τα προσπεράσουμε, θα κερδίσουμε χρόνο και ηρεμία.” – Τάδε έφη Μάρκος Αυρήλιος. Αν δε μιλάμε για στοίχημα, θα κερδίσουμε και χρήμα…

Flying Dutchman: Υπάρχει Χ-factor στο στοίχημα;

Εξάλλου είναι γνωστό ότι στη μενταλιτέ των Αγγλοσαξόνων (και βάζω μέσα και τους Αμερικανούς) δεν υπάρχει ποντάρισμα στην ισοπαλία, ενώ η σκοπιμότητα τους είναι σχεδόν άγνωστη λέξη. Παράλληλα, στα Ασιατικά Lines η έννοια της ισοπαλίας δεν υφίσταται καν!

Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Κυριακής

Δεν ξέρω πόσες μπίρες ήπιαν οι παίκτες της Λεβερκούζεν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η εικόνα τους πάντως την Πέμπτη στο Λονδίνο, ήταν σαν να έχουν ταξιδέψει κατευθείαν, μετά από ολονυχτία στο October fest.

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 08.04

Σε γνώριμες θάλασσες κινείται ο Φλάινγκ Ντάτσμαν ή μάλλον σε πλωτά ποτάμια που διασχίζουν το Europa League και το Conference League. Τρία τεράστια value bet για στοίχημα με κοχόνες σε αποδόσεις φαντάσματος.

Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Κυριακής

Είμαστε στην περίοδο της σεζόν που ακόμη και ο Καθηγητής Μυστήριος βάζει νερό στο κρασί του. Με άλλα λόγια δεν μένει σε αουτσάιντερ, αλλά νοθεύει το στοίχημα του με καθαρά φαβορί. O tempora, o mores…