Καθηγητής Μυστήριος Στοίχημα

Καθηγητής Μυστήριος: Η πτώση του τείχους

Αλωνίζουμε ατέλειωτες ώρες στους διαδρόμους του και γεμίζουμε τα καρότσια μας σαν Ανατολικογερμανοί που μόλις πέρασαν απέναντι. Tις μέρες που έπεσε το τείχος. Χωρίς κανένα περιορισμό και σαν να μην υπάρχει αύριο.

Καθηγητής Μυστήριος: Τέλος Εποχής

Τέλος της σεζόν, ίσως και τέλος εποχής. Το στοίχημα βέβαια δεν τελειώνει ποτέ. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι η θεώρηση και η ματιά μας στα πράγματα. Γιατί το μεγαλύτερο value bet είναι να ξέρεις τι σου γίνεται.

Καθηγητής Μυστήριος value bet στοίχημα

Καθηγητής Μυστήριος: Χρόνος και χρήμα

“Εφόσον τα περισσότερα από όσα λέμε ή κάνουμε δεν είναι απαραίτητα, αν τα προσπεράσουμε, θα κερδίσουμε χρόνο και ηρεμία.” – Τάδε έφη Μάρκος Αυρήλιος. Αν δε μιλάμε για στοίχημα, θα κερδίσουμε και χρήμα…

Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Κυριακής

Δεν ξέρω πόσες μπίρες ήπιαν οι παίκτες της Λεβερκούζεν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η εικόνα τους πάντως την Πέμπτη στο Λονδίνο, ήταν σαν να έχουν ταξιδέψει κατευθείαν, μετά από ολονυχτία στο October fest.

Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Κυριακής

Είμαστε στην περίοδο της σεζόν που ακόμη και ο Καθηγητής Μυστήριος βάζει νερό στο κρασί του. Με άλλα λόγια δεν μένει σε αουτσάιντερ, αλλά νοθεύει το στοίχημα του με καθαρά φαβορί. O tempora, o mores…