','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Euro Log

Το στοίχημα στα μεγάλα τουρνουά είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί, όχι μόνο δεν ξέρεις όσα ξέρει ο μπουκ, αλλά τα δεδομένα είναι πιο ευμετάβλητα και από φιλμ νουάρ. Υπάρχει όμως και μια δυνητική αβάντα και μάλιστα σοβαρή. Η περίφημη “σοφία του πλήθους” που πολλές φορές γεννάει value bet. Γιατί τα λεφτά μιλάνε και ο μπουκ δεν μπορεί να αγνοήσει τα μαζικά πονταρίσματα.

Υπάρχει value bet ?

Ρουμανία και Ουκρανία είναι ομάδες “απάτη”. Οι Ρουμάνοι στα προκριματικά δεν βλέπονταν και γενικά έχουν εδώ και χρόνια θέματα εκλέκτορα, ΕΠΟ και αξιοκρατίας στις κλήσεις διεθνών. Οι Ουκρανοί απολαμβάνουν της θεσμικής εύνοιας που συνεπάγεται ο πόλεμος.

Σε έναν όμιλο που ξεχωρίζει μόνο το Βέλγιο, δεν θα θέλει κανείς να χάσει και το 3.50 στην ισοπαλία είναι τεράστιο. Μη σου πω και το μηδέν – μηδέν, εξάλλου καιρός είναι να δούμε και μια πραγματική σούπα σε αυτό το Euro (που γκολ μπαίνουν, αλλά μπάλα δεν έχουμε δει).

Μουσική σουπερμάρκετ

Μπήκα που λες στο σουπερμάρκετ και με πλησιάζει ένα ζευγάρι συνταξιούχων και τι μου λέει; “Σε ευχαριστούμε Ραλφ Ράνκινγκ που μας έδωσες πίσω την επιθυμία να ξαναδούμε μπάλα. Πολύ με άγγιξε αυτό, ο κόσμος ταυτίζεται όλο και περισσότερο με την Εθνική ομάδα”…

Πέρα από το γκροτέσκο του περιστατικού που αφηγείται ο εκλέκτορας Ραλφ Ράνκινγκ και το άλλο που παραμονές του ματς με τη Γαλλία, πήγαν όλη η ομάδα σε συναυλία του Ροντ Στιούαρτ, η αλήθεια είναι πως η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη εδώ και χρόνια.

Θα σας πω την αμαρτία μου. Σαν να το βλέπω μπροστά μου. Η Αυστρία θα παίξει το “gegenpressing” που ξέρει (και πρώτος ο Ράνκινγκ λάνσαρε, μελετώντας Αρίγκο Σάκι και Βαλερί Λομπανόφσκι). Δεν θα φοβηθεί τη Γαλλία. Και ο Ντεσάμπ μπορεί να βρεθεί βραχυκυκλωμένος.

Κρατάω και κάποια vibes που λένε πως το κλίμα στους τρικολόρ είναι περίεργο. Κάτι παλιές ιστορίες με τον Γκριζμάν, κάτι πιο φρέσκιες με τον Καντέ και κυρίως ο ίδιος ο Εμπαπέ που φαίνεται να τον έχει πιάσει ψηλά τον αμανέ. Βάλε και λίγο πιπέρι που σύσσωμη η ομάδα ασχολείται περισσότερο με τις εκλογές και με δηλώσεις κατά της Λεπέν και μήπως τελικά δούμε ομάδα γκαζοζέν…

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Και τα λέμε και τα γράφουμε και τα παίζουμε. Ο καθένας βέβαια κάνει τα κουμάντα του. Αν είσαι τρελός ή γνωστικός, μόνο το ταμείο θα στο πει και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Γιατί μετά την απομάκρυνση από το γκισέ, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Στη ζωή και στο στοίχημα…

Flying Dutchman Value Bet
Flying Dutchman Value Bet

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.