','

' ); } ?>

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τένις με την Ναόμι

Δεν θα ξαναπλεξω το εγκώμιο της Ναόμι Οζάκα. Αυτή την παράξενη κοπέλα που στα 26 της έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα. Τόσο που οι Ολυμπιακοί Αγώνες να είναι προνόμιο και value bet μαζί – στο στοίχημα της επιστροφής της σε τοπ φόρμα και σαν μαμά.

Η λαμπαδηδρόμος αθλήτρια που άναψε την Ολυμπιακή φλόγα πριν τρία χρόνια στο Τόκυο, ξέρει καλύτερα από τον καθένα να διαχειριστεί την πύκνωση της συγκίνησης.

Πόσο μάλλον όταν έχει προλάβει να διαλύσει την Σερένα Γουίλιαμς (στα καλύτερα της και μέσα στο άντρο της), να φωτίσει με ακτιβιστικές δράσεις, να περάσει από σοβαρό τραυματισμό στο σώμα πριν διαβεί τις σκοτεινές στοές της κατάθλιψης και χαθεί μέσα σε δρόμους που καίνε.

Για αρκετό καιρό η Ναόμι δεν ήθελε ούτε να ακούσει για τένις, πόσο μάλλον να πιάσει ρακέτα. Αφού όμως μαζί με τον σύντροφό της (διάσημο ράπερ) υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ο κύκλος άνοιξε ξανά.

Η Ναόμι Οζάκα ξαναβρήκε την αγάπη της για το τένις και επανήλθε στα κορτ. Το σώμα δυσκολεύτηκε να ξαναβρεί το σχήμα και τα πατήματα του, αλλά το πνεύμα είναι πλέον πρόθυμο σαν περιέργεια μικρού παιδιού.

Προφανώς και ακόμη δεν έχει φτάσει στο επίπεδο πρωταθλήτριας γκραν σλαμ και έχει πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση της. Το τένις όμως που έπαιξε στο πρόσφατο Ρολάν Γκαρός – όπου έφτασε στο match point την θεωρητικά ανίκητη Σφιοντεκ – ήταν κορυφαίας ποιότητας.

Η κλήρωση της είναι καλή και το Ολυμπιακό τουρνουά τένις είναι μικρό, οπότε θα την επηρεάσει λιγότερο η έλλειψη τοπ διάρκειας στην απόδοση της. Η δε απόδοση 18.00 για το χρυσό μετάλλιο είναι σούπερ.

Maestro