','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 24.08

Διδασκόμαστε από τα λάθη μας, λένε. Μόνο όταν πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι τα δίδακτρα όμως. Αυτό ακριβώς ισχύει και στο στοίχημα. Μπορεί να κάνεις όσες αναλύσεις θέλεις – για value bet και μη. Να ακολουθήσεις επίσης όσους γκουρού βρεις στο διαδίκτυο και παντού. Στο τέλος της μέρας όμως, το πραγματικό ταμείο το κάνει μόνο η τσέπη σου.

Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ

Πάει για πρωτάθλημα πάλι η Άρσεναλ, λένε. Και γελάει στο αγρόκτημα του στην Αλσατία ο Βενγκέρ. Της την έκανε τη ζημιά πέρυσι η Άστον Βίλα και με βάσει τα όσα τρομερά μας έδειξε στο 1-2 επί της Γουέστ Χαμ (που θα μπορούσε άνετα να είναι 1-4) δεν θέλει πολύ η ρεπετισιόν. Βγαλμένο από σκετς των Μόντι Πάιθον το 1.75 στο διπλό.

Βελγικό Σάββατο

Αναμενόμενη ανώμαλη προσγείωση για την Βέστερλο στη Γάνδη (4-1). Σταθερά καλή η Λουβέν του Όσκαρ Γκαρσία, στο τελευταίο εκτός της πήρε δίκαια Χ από την Άντερλεχτ.

Για τον άσσο της Λιρς στα είπα από χθες. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, τη στιγμή που η Σερένγκ δεν βλεπόταν (εξάλλου δεν υποβιβάστηκε χάρις στην χρεωκοπία της Οστάνδης).

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Τέλος, επειδή μιλάμε για value bet, θα κομπλάρω κι ένα Χιλιάνικο από αύριο. Από άσχημη συντριβή στο μακρινό ταξίδι στη Μεντεγίν η Παλαιστίνο. Μπορεί ακόμη και να χάσει από την πολύ ανεβασμένη Κομπρεσάλ.

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

ΥΓ. Εάν έπρεπε να παίξω μόνο ένα στοίχημα που να διατρέχει όλο το Σ/Κ, θα ήταν η Ραπίντ από Παρασκευή, η Λιρς από το Σάββατο και η Σταρτ από τη Β΄ Νορβηγίας τη Δευτέρα. 

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.