','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 09.09

Στοίχημα τη Δευτέρα, γεύμα χωρίς γραβιέρα λέγανε οι παλιοί. Δεν μπορεί να έχει κάθε μέρα value bet μάγκες – ειδικά σε μέρες με ελάχιστα ματς.

Θα σκυλιάσει να σκοράρει

Η αλήθεια είναι πως ψάχτηκα για το διπλό των Κομόρες (στο ουδέτερο Μαρόκο) κόντρα στη Μαδαγασκάρη και την κόντρα της Σλοβενίας. Οι Κομόρες όμως δεν άρεσαν στο 1-1 με την Γκάμπια την ώρα που η Μαδαγασκάρη στάθηκε πολύ καλά στην Τυνησία.

Επίσης, οι Σλοβένοι ήταν αρκετά καλοί με την Αυστρία και ο κόσμος τους φαίνεται ζεστός. Βλέποντας όμως τις φάσεις που έχασε ο Χάλαντ στο Καζακστάν – Νορβηγία (0-0 αντί για 0-3) μου καρφώθηκε το value bet of the day. Ο τεράστιος Νορβηγός είχε κέφια, αλλά η μπάλα καθόλου δεν τον ήθελε.

Έχασε τα άχαστα και μάλιστα είχε δοκάρι εξ επαφής που θα το ζήλευε και… ο Τζίμης Πατίκας. Ποντάρω λοιπόν στο γινάτι και τον ρεβανσισμό του Χάλαντ και περιμένω να πάρει παραμάζωμα την (αναξιόπιστη) άμυνα της Αυστρίας. Το “anytime scorer” πληρώνει 2.20 και το να διπλασιάσει τα τέρματα του βρίσκεται στο 7.00!

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.