','

' ); } ?>

Value Bet of the Day: IFK Gothenburg

Τοπικό ντέρμπι του Γκέτεμποργκ με τις αποδόσεις να μην αντικατοπτρίζουν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Προφανώς κανένα στοίχημα δεν είναι εκ προοιμίου κερδισμένο. Το μόνο που μπορείς να ξέρεις και να βασιστείς, είναι εάν τα odds στοιχειοθετούν value bet.

Value Bet of the Day

Sweden Allsvenskan

Excessive odds on local derby with IFK Gothenburg indisputably the big name and the team with greater incentive. Both teams on negative trend but the key point is that odds should be much more balanced

Το γηπεδάκι της Χάκεν δεν το λες και καυτή έδρα. Πόσο μάλλον όταν ο κόσμος της ομάδας έχει ξενερώσει από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Όπου πλέον είναι ουσιαστικά αδιάφορη.

Προφανώς και η Γκέτεμποργκ δεν είναι στα καλύτερα της. Παίζει όμως για την επιβίωση της και οι οπαδοί της δεν έχουν παράπονο από το πάθος που βγάζουν οι παίκτες της.

Οι οπαδοί της Γκέτεμποργκ παραμένουν πολύ πιστοί και θα γεμίσουν τις θύρες τους. Οπότε δεν το λες και τόσο εκτός έδρας. Εξάλλου είχα δει το ματς του πρώτου γύρου (0-1) όπου το αποτέλεσμα ήταν 100% άδικο και η Γκέτεμποργκ καλύτερη.

Bet Therapy Betting Tips

When you believe that the implied probability from the bookmaker’s odds is lower than yours calculated probability, you may consider it a value bet.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

📣 Σε περίπτωση που σας αρέσει το Bet-Therapy πείτε το και στους φίλους σας. Αν πάλι όχι, προτείνετε το τουλάχιστον στους εχθρούς σας…

🙏🏼 Kindly follw Bet Therapy on Facebook, Instagram and Twitter.