','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 23.09

Στοίχημα τη Δευτέρα, σκαρί χωρίς παντιέρα, λέγανε οι παλιοί και τι να τους πεις; Ότι έχει περισσότερα value bet από το Σ/Κ; Θα φανεί στο χειροκρότημα…

Τα πάντα όλα

Επιβεβαιώνει σε τερέν και βαθμολογία η Ντέγκερφορς την υπεροχή της στη Σουπερέταν. Ουσιαστικά κλειδώνει την άνοδο με διπλό στην έδρα της αδιάφορης Σαντβίκενς.

Ο Ούλι Φόρτε κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ξαμάξ που δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει άνοδο. Ιδανικός αντίπαλος για να κολλήσει τρίτη σερί νίκη η Νυόν.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ραπίντ Βουκουρεστίου να επιστρέψει στις νίκες, σε χλιαρή έδρα και κόντρα σε μία από τις δυο, τρεις χειρότερες ομάδες της Ρουμάνικης Λίγκας.

Value Bet of the Day

Δεν αρέσει η φετινή Αταλάντα, με παθητικό ποδόσφαιρο, κόντρα σε ότι μας έχει συνηθίσει η ομάδα του Γκασπερίνι. Τα ίδια και στη λευκή ισοπαλία με την Άρσεναλ. Ο Φάμπρεγκας ψάχνει αφορμή για θόρυβο στο Κόμο που ήταν πολύ καλό στο 2-2 με την Μπολόνια και δικαιούταν τη νίκη.

Dropping Odds

Ενδιαφέρον το ρόστερ που έχει στήσει ο Αστέρας Β΄ και ο Βεργέτης είναι καλός προπονητής. Εντούτοις, ο Πανιώνιος είναι σαφώς πιο έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Οπότε και η πτώση απόδοσης του διπλού (22%) από το 2.70 στο 2.10 απολύτως νορμάλ.

Ντέρμπι από τα παλιά στον 2ο Όμιλο της Serie C με την Πεσκάρα να υποδέχεται την Περούτζια. Αμφότερες καλές ομάδες με φιλοδοξίες και καλούς προπονητές. Κάπως έτσι το διπλό από το αρχικό 3.70 έχει μαζευτεί κατά 19% στο πιο λογικό 3.00

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Φλάινγκ Ντάτσμαν – Value Bet Log

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.