','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 30.09

Στοίχημα τη Δευτέρα, Θήρα χωρίς Καλντέρα λέγανε οι παλιοί και τι να τους πεις. Αν δεν μπορείς να πας ταμείο ολόκληρο Σ/Κ θα βρεις value bet σε μέρα με δέκα ματς;

Στοίχημα στη Γκέτεμποργκ

Από τρία σερί Χ έρχεται η Γκέτεμποργκ και παραμένει ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού της Allsvenskan. Και στα τρία όμως, μπορούσε άνετα να είχε πάρει τη νίκη. Θα το κάνει απόψε απέναντι στη συμπολίτισσα Γκάις; Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Ο αλγόριθμος του Ντάτσμαν (που σταθμίζει και ποιοτικά στοιχεία) της δίνει 44% οπότε το 2.60+ στον άσσο μας κάνει.

Value Bet of the Day

Το value bet of the day είναι στο match of the day – Πρέμιερ Λιγκ γαρ. Περίπου South Coast Derby το Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον, δεν σηκώνει με τίποτα φαβοριτισμό του 1.60! Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως είναι η πραγματική δυναμική της Σαουθάμπτον. Η οποία μετράει μεν 0-1-4 αλλά είναι συστηματικά άτυχη στα ματς της. Όπερ, έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες για αποτέλεσμα από όσο λένε οι αποδόσεις.

Dropping Odds

Μεγάλη πτώση απόδοσης (από το αρχικό 2.50) στο διπλό της Junior στο πρωτάθλημα Κολομβίας. Ανεξήγητο και μάλλον λάθος λέει ο Ντάτσμαν. Η Jaguares de Cordoba είναι σε άνοδο και η Τζούνιορ δεν ταξιδεύει καλά.

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Φλάινγκ Ντάτσμαν - Value Bet Log
Φλάινγκ Ντάτσμαν – Value Bet Log

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.