','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Θέμα χαρακτήρα

Λένε πως όταν όταν ο άνθρωπος φορέσει στολή, τότε ξεγυμνώνεται ο πραγματικός του χαρακτήρας. Το ίδιο ισχύει και για τους tipsters στο στοίχημα. Το έξτρα βάρος του να μοιράζεσαι τα value bet σου, δείχνει τι πραγματικά παίκτης είσαι. Γι’ αυτό και εδώ ξεδιαλέγουμε μόνο ότι αξίζει από την περίφημη καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα πιο νόστιμα είναι τα κλεμμένα. Αυτά που φρενάρεις στην άκρη του δρόμου για να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Κάπως έτσι μαζεύουμε σημεία από σοβαρούς tipsters.

Στοίχημα Σαββάτου

Έπαιξε με αλλαγές κόντρα στη Ρεάλ η εξαιρετική φέτος Αλαβές. Σαν να είχε “κυκλώσει” το διπλό στη Χετάφε. Η οποία παρεμπιπτόντως είναι μετριότατη και το ματς θα έπρεπε να είναι φαβορί διπλό.

Δεν επηρεάζεται η πολύ θετική άποψη μας για την Γκιμαράες από μία κακή εμφάνιση, πόσο μάλλον κόντρα στην Πόρτο. Το 1.90 για να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της αναιμικής Κάσα Πία είναι fair απόδοση.

Κάποτε στην Αμερική

Μια νίκη σε δέκα για την Νιου Ίνγκλαντ που παρέδωσε πνεύμα στο 0-4 στο Σάρλοτ με τους οι παίκτες της να πλακώνονται μεταξύ τους. Σε ανοδική φόρμα και με κίνητρο το Νάσβιλ.

Καρφί στο φέρετρο για το Όστιν το 0-1 από το Χιούστον στο 83΄. Από τέσσερα σερί καλά ματς το Σολτ Λέικ. Πάμε με την καλύτερη ομάδα κόντρα στην απογοητευμένη.

Value Bet Κυριακής

Μπορεί η Κολωνία να έρχεται από θετικό 2-2 στο Ντίσελντορφ, αλλά συνολικά δεν πείθει και εντός έδρας μετράει 1-0-2. Το 1.65 στον άσσο αδικεί κάργα την εξαιρετική και γεμάτη ταλέντο και με άγνοια κινδύνου Καρλσρούη.

Για φινάλε, αντιγράφουμε στεγνά από το Match Money, δύο Πολωνικά σημεία του Βασίλη Τσαπραλή.

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά θέλει προσοχή. Το στοίχημα είναι σαν τη ρακή. Θέλει μεζέ και παρέα. Αν σου αρέσει κάτι κόπιασε. Αν όχι στέκεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Άντε, και καλή τύχη μάγκες!

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.