','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Saturday Value Bet

Περίεργη η εβδομάδα που πέρασε για τον Μυστήριο – όχι βέβαια ότι αφορά κανένα αυτό. Το στοίχημα όμως είναι και θέμα ψυχολογίας. Εξάλλου οποιαδήποτε ροή λήψης αποφάσεων (όπερ και value bet),αλληλοεπιδρά με τη μενταλιτε μας.

Απόγευμα Σαββάτου

Προβλημάτισε η Μπρέντφορντ στο β’ ημίχρονο με τη ντεφορμε Γουέστ Χαμ. Θα μου πεις η Γουλβς γράφει φόρμα 0-1-5 και 1-3-12 από πέρυσι. Έλα όμως που φέτος δεν έχει “κόκκινο” ματς. Που θα πει ότι επίκειται θετική διόρθωση και στη βαθμολογία.

Η Ουνιόν Βερολίνου είναι ο ορισμός της ομάδας “κακό σπυρί”. Το ότι έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ δεν είναι καθόλου τυχαίο. Το δε αβαντάζ της έδρας της είναι από τα πιο σκληρά στη Μπουντεσλίγκα. Μπορεί η Ντόρτμουντ να πλέει σε πελάγη ευφορίας μετά το 7-1 επί της Σέλτικ, αλλά έχασε τον MVP Αντεγιέμι και παραμένει εκτός ο Μάλεν.

Value Bet of the Day

Το μεσοβδόμαδο 1-0 επί της Ρεάλ ήταν η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της Λιλ. Ακολούθησαν παρατεταμένοι γύροι θριάμβου και η αναγόρευση του Ζενεζιό σε Αντσελότι. Μέχρι που σκέφτονται να φτιάξουν νέο ύμνο της ομάδας με βασικό στίχο “και της Ρεάλ το φόβητρο, έγινε το όνομα σου…”

Επικίνδυνα πράγματα όταν έχεις απέναντι σου μια ποιοτική Τουλούζ που παίζει συστηματικά καλύτερα από όσο αποτυπώνεται στη βαθμολογία και ψάχνει το ματς αναφοράς της.

Καθηγητής Μυστήριος

Πόσο καλό είναι το τσίπουρο της φετινής παραγωγής και τι λογής… value bet εκμαιεύει; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πριν το τέλος της σεζόν. Το θέμα είναι να περνάς καλά, με λίγα και καλά σε λογική fun bet. Γιατί αυτοί είμαστε πλέον!

🌍 Για περισσότερους μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, δες τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.