','

' ); } ?>

Αλενατόρε: Πανάχα

Για το value bet της ημέρας και τα είπαμε και τα γράψαμε από χθες. Στοίχημα τη Δευτέρα σε Σούπερ Λιγκ 2 και σούπερ αποδόσεις που θα πάρουν την κατιούσα.

Σούπερ Λιγκ 2 Value Bet

Ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι;” – Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις στη Σούπερ Λιγκ 2 και τη Γ΄ Εθνική. Εδώ όμως δεν πιάνουν οι κατάρες και οι ευχές – εμμένουμε πεισματικά σε όσα είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Αφήνοντας τους “παραμορφωτικούς καθρέφτες” σε όσους σπάνε πιάτα και καίνε… πεντοχίλιαρα στον εκάστοτε Χριστοδουλόπουλο…

Η Ηλιούπολη μετά από διοικητικές παλινωδίες, πήρε προπονητή και δυο καραβιές παικτών στο τέλος του καλοκαιριού. Τα προβλήματα ομοιογένειας και σύνδεσης πιο ανάγλυφα και από τη μύτη του υποτιθέμενου ιδιοκτήτη της…

Ο Γιάννης Τάτσης, αφού πέρυσι πέτυχε το 8ο θαύμα με την σωτηρία της Παναχαϊκής, φέτος έχει βάλει βάσεις για κάτι δυνατό. Πολλές και καλές μεταγραφές και εξαιρετική τακτική όταν μπορεί να δώσει χώρο. Το ματς είναι οριακό φαβορί διπλό. Ο μπουκ λέει 1.80 στον άσσο. Ο καιρός γαρ εγγύς.

στοίχημα αλενατόρε value bet
ALLENATORE VALUE BET

💣 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.