','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 11.10

Θα παίζεις στοίχημα Τετάρτη, αλλά θα είναι χειρότερα και από καλοκαίρι με κύπελλο Ραπαν είχε πει ο γέροντας. Ο Φλάινγκ Ντάτσμαν όμως μπορεί να σου βρει value bet ακόμη και με πυρετό στους τροπικούς…

Match of the Day

Πως θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο εκτός από το Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης για το κύπελλο Ελλάδας. Ειδικά μετά τη νέα εποποιία των Μπακοκαυμενακηδων με την αποπομπή και του (αήττητου) Μακελελε. Την πάτησε ο Βόκολος που πρόλαβε και πήγε στην καταδικασμένη Λαμία, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και χωρίς προπονητή, ο Αστέρας δεν θα έχει πρόβλημα. Εξάλλου είναι τόσο ευνοϊκή η κλήρωση για τους Αρκάδες που το κύπελλο είναι ο βασικός τους στόχος στη σεζόν.

Value Bet of the Day

Από μαγική σεζόν που πήρε το πρωτάθλημα, κινδυνεύει να πέσει η Ουατσιπατο στη Χιλή. Το ρόστερ της όμως παραμένει καλό και οι εμφανίσεις της συνολικά για πολύ καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Πλήρωσε απλά την απειρία και τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες.

Flying Dutchman Value Bet

Η Πουέρτο Μοντ είναι μια καλή ομάδα Β’ Εθνικής του Χιλιανικου Νότου. Δεν είναι η πιο βολική αντιπαλος, αλλά για την Ουατσιπατο αυτό είναι το ματς της χρονιάς. Και κυρίως το 2.20 στο διπλό, μια εξαιρετική απόδοση για ένα ματς του 55%!

Dropping Odds

Χωρίς 5 βασικούς ταξίδεψε η Βαλενσιεν για το εξ αναβολής στην Ορλεάνη για τη Νασιοναλ Γαλλίας. Μεταξύ των οποίων ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος αμυντικός, ο βασικός τερματοφύλακας και ο έτερος επιθετικός της. Αναμένεται πτώση απόδοσης στον άσσο της Ορλεαν.

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Φλάινγκ Ντάτσμαν – Value Bet Log

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.