','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log

Φουλ στοίχημα με Εθνικές ομάδες σήμερα. Και το value bet της ημέρας στα προκριματικά Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής.

Match of the Day

64 χρόνια μετά τον παππού Τσέζαρε και 36 χρόνια μετά τον μπαμπά Πάολο, ο 22χρονος Ντάνιελ Μαλντίνι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη “Σκουάντρα Ατζούρα“. Εξαιρετικό το κλίμα στην Ιταλία που έρχεται από δύο νίκες το Σεπτέμβριο και το φοβερό 1-3 μέσα στο Παρίσι (με πληθώρα ευκαιριών για ευρύτερο σκορ).

Αντίθετα το Βέλγιο δεν άρεσε καθόλου και έχασε με κάτω τα χέρια από τους Γάλλους. Κάκιστο το κλίμα, με τον Τεντέσκο να είναι πλακωμένος με τα τοτέμ της ομάδας και να κατεβάζει πειραματική ενδεκάδα. Μια χαρά ο άσσος της Ιταλίας στο 2.00+!

Value Bet of the Day

Μαντάρα τα κάναμε χθες, προτείνοντας ματς από το Κύπελλο Χιλής που η Ουατσιπάτο κατέβηκε με τα… τρίτα – Mea Culpa μάγκες, πάμε για άλλα. Στα προκριματικά Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής. Και κλασσικά στο υψόμετρο της Λα Παζ.

Flying Dutchman Value Bet

Η Βολιβία υποδέχεται την Κολομβία, την πιο σταθερή (αν όχι καλύτερη) ομάδα της διοργάνωσης. Το υψόμετρο δεν είναι ανοίκειο στους Κολομβιάνους καθώς αρκετές ομάδες στο πρωτάθλημα τους παίζουν σε αντίστοιχες συνθήκες. Ο συνδυασμός ποιότητας και τακτικής δίνει μεγάλο αβαντάζ στην Κολομβία. Σημειώστε την μεγάλη ικανότητα της στις στημένες μπάλες που εκτιμώ ότι θα κάνει τη διαφορά.

Dropping Odds

Άνοιξε στο 1.91 και τώρα βρίσκεται μετά βίας στο 1.58 το διπλό της Ιαπωνίας στην Σαουδική Αραβία. Δεν φαντάζει παράλογο με βάση την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων. Υπάρχουν όμως δύο σημαντικοί ανασταλτικοί παράγοντες. Οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στη Τζέντα και θα δυσκολέψουν τους Ιάπωνες. Και οι αλχημείας του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας.

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Φλάινγκ Ντάτσμαν – Value Bet Log

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.