','

' ); } ?>

Αλενατόρε: Γ΄ Εθνική

Δεν είναι ο ορισμός του value bet σήμερα – τα odds είναι αρκετά προσεγμένα. Τηλεγραφικό στοίχημα όμως έχουμε. Έστω κι αν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και με αυτά που γίνονται στο Σεραφείδιο μας αποχαιρετά ο Αλενατόρε από την Καλαμάτα – ή μήπως όχι με τρομερή ανατροπή!

Στοίχημα Bet365

Για την ιστορία, η Bet365 βγήκε χθες με τέσσερα σοβαρά λάθη. Έβγαλε Πιερικό στο 1.90 (τώρα 1.53), Αλεξανδρούπολη 2.05 (τώρα 1.36) και Ηλυσιακό στο 1.30 (τώρα 2.45). Ποιο είναι το τέταρτο;

Ε αυτό δεν το έχει διορθώσει και είναι στο ματς του νεανικού Αστέρα Πετριτή με τον πολύ ενισχυμένο Ατρόμητο Παλαμά. Το ματς είναι για φαβορί διπλό και η bet365 έχει στο 1.85 τον άσσο.

ALLENATORE VALUE BET

Πάμε Γ΄ Εθνική

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον 1ο Όμιλο με απολογισμό 2-1-0 κόντρα στα φαβορί του ομίλου. Για να τον δούμε όμως τώρα που θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων κόντρα σε μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα της λίγκας, όπως ο δεμένος και επικίνδυνος Άρης Αβάτου.

Στο 2ο Όμιλο έχουμε το value bet της ημέρας. Εξαιρετική ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας που με την τεχνογνωσία του Τίμου Καβακά ταξιδεύει στη Ζάκυνθο. Μια Ζάκυνθο που έχει μεν δύο νίκες, αλλά απέναντι στις δύο πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Διπλό για 1.80 που μας το δίνουν στο 2.25 – Merci!

Μαγική εικόνα και οι δύο εντός έδρας νίκες του Αστέρα Σταυρού. Η ΑΕΡ Αφάντου είχε ξεκινήσει άσχημα, αλλά μετά την επαναφορά του παλιού της προπονητή, ξαναμπήκε σε ράγες. Καλύτερο υλικό, το γήπεδο στο Λιανοκλάδι είναι ακόμη σε υποφερτή κατάσταση, δεν υπάρχει άσσος.

Μου άρεσε ο ΑΟ Τυμπακίου στην Πετρούπολη παρά την ήττα. Όπως ήταν καλύτερος και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Καλή ομάδα το Χαϊδάρι, αλλά ταξίδεψε (με το νυχτερινό πλοίο) για το Ηράκλειο με δύο κομβικές απουσίες.

💣 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.