','

' ); } ?>

Nations League Value Bet

Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Και θα είναι το μεγαλύτερο value bet στο επόμενο Μουντιάλ. Η ομάδα που φτιάχνουν συνδυάζει παλιά αρχιτεκτονική με νέα υλικά. Όπως το ταλέντο του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς που ενσαρκώνει το λαμπρό μέλλον της Μάνσαφτ. Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Ο άσσος της Γερμανίας με την Ολλανδία δεν είναι σε καμία σούπερ απόδοση αλλά θα επαληθευτεί.

Στοίχημα στο Nations League

Το Nations League έχει εξελιχθεί σε ένα απέραντο εργαστήρι δοκιμών ενόψει των Προκριματικών του Μουντιάλ. Οι Εθνικής Βελγίου και Γαλλίας είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο Ντεσάμπ όμως παραμένει δέσμιος τακτικών προκρούστειας λογικής. Ο Τεντέσκο στο Βέλγιο δίνει μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης στα ταλέντα του.

Ρίξε μια ματιά στις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Έπειτα δες και τις αποδόσεις. Γιατί αλήθεια είναι φαβορί η Γαλλία; Γιατί ένα μήνα και κάτι τους κέρδισε εύκολα; ΟΚ, αλλά τώρα μιλάμε για άλλες ομάδες και διαφορετικό context. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Και το γεμάτο ορμή Βέλγιο στο 3.00+ είναι value bet.

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.