','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 15.10

Τρίτη με value bet σε προκριματικά Μουντιάλ και Κόπα Άφρικα. Ιδανικός καιρός για στοίχημα στο ημερολόγιο του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Χώρια κάτι τρελές αποδόσεις στο Nations League.

Match of the Day

Τα προκριματικά Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής, είναι η δεύτερη σημαντικότερη και πιο must watch διοργάνωση στον κόσμο μετά τα Μουντιάλ. Όλοι το ξέρουν αυτό. Το ματς της ημέρας είναι αυτό στο Μοντεβιδέο, μεταξύ Ουρουγουάης και Ισημερινού. Περιμένω αντίδραση από τα φυντάνια του Μπιέλσα, αλλά ο άσσος είναι πολύ χαμηλός στο 1.75 – 1.80.

Η Παραγουάη έχει βελτιωθεί τρομερά με τον Γκουστάβο Αλφάρο στον πάγκο και μετράει 1-2-0. Σε ματς όμως που έπρεπε να “κλέψει” αποτέλεσμα – ειδικότητα του Αλφάρο. Τώρα “πρέπει” να κερδίσει τη Βενεζουέλα και αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα για ομάδα που παράγει φάσεις με το σταγονόμετρο και έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ σε 9 ματς!

Η Βενεζουέλα είναι η αποκάλυψη του τουρνουά και μετά το δίκαιο 1-1 με την Αργεντινή, έχει όλα τα φόντα να πάρει αποτέλεσμα στην Ασουνσιόν. Καλά δουλεμένη ομάδα με επιθετικές αρετές, αδικείται ξεκάθαρα από το σετ των αποδόσεων για ένα ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Θα σου πω κι ένα μυστικό. Όσο χάλια κι αν φαντάζει η ουραγός Χιλή, δεν είναι για 1.40 ο άσσος της Κολομβίας. Το ότι κατάφερε να χάσει με παίκτη παραπάνω από το 20΄στη Βολιβία είναι οιωνός. Η Χιλή έχει καλή παράδοση στην Κολομβία και ο Γκαρέκα είναι καλός προπονητής και εξαιρετικός στην τακτική. Κάτι 10αρια που βλέπω στο διπλό είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας!

Value Bet of the Day

To value bet της ημέρας όμως, μας έρχεται κλασσικά από τη Μαύρη Ήπειρο. Προκριματικά Κόπα Άφρικα στο αφιλόξενο Νταρ Ελ Σαλάμ. Όπου η πάντα δυνατή εντός έδρας Τανζανία, υποδέχεται σε ματς ζωής και θανάτου, την πρακτικά αδιάφορη ΛΔ Κονγκό.

Flying Dutchman Value Bet

Θα μου πεις βέβαια, πως δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς ομάδα που έχει σέντερ φορ τον Σαμάτα. Στο στοίχημα όμως δεν χωράνε οπαδικά – να τα αφήσετε για σιγόντο στη μουρμούρα του Λουτσέσκου μετά την επόμενη γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα…

Μπόμπες στο Nations League

Αδικείται κάργα η Σκωτία από τα τελευταία αποτελέσματα της. Η ομάδα του Κλαρκ τα δίνει όλα στο τερέν και δικαιούταν τουλάχιστον το Χ στην Κροατία. Το αβαντάζ έδρας στο Χάμπτεν Παρκ δεν είναι ποτέ αμελητέο. Και οι… παλαίμαχοι της Πορτογαλίας, δεν μπορεί να παίζουν στο 100% κάθε τρεις μέρες.

Δεν λέω καλό υλικό το Κόσοβο, αλλά το DNA του παραμένει φουλ Βαλκανικό και στις τάξεις του (αν κρίνουμε από την εικόνα των παικτών του στη Λιθουανία) φυσάει αδιαφορία. Θα την ψάξει όσο δεν πάει ο Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου. Μιλάει την ίδια γλώσσα με τους ποδοσφαιριστές, είναι καλός τακτικά και θα φέρει αποτελέσματα. Το σημερινό φαντάζει ιδανική ευκαιρία κόντρα σε αντιπάλους που θα υποτιμήσουν την Κύπρο.

Dropping Odds

Κίνα – Ινδονησία για τα προκριματικά Μουντιάλ της Ασίας. Το ματς άνοιξε καθαρό φαβορί άσσος και τώρα είναι φαβορί διπλό στο 2.15 (από 3.20). Μάλλον φταίνε οι 3/3 ήττες της Κίνας με απολογισμό τερμάτων 2-12. Πλην όμως αυτές ήταν απέναντι στα τοπ ονόματα (Αυστραλία, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία).

Οπότε κατά μία έννοια τα προκριματικά για αυτούς αρχίζουν σήμερα. Από τρεις τυχερές ισοπαλίες η Ινδονησία. Δεν συμφωνώ με την πτώση απόδοσης υπέρ της.

Flying Dutchman 💣 Value Bet

Φλάινγκ Ντάτσμαν – Value Bet Log

Σαν ψάρεμα για value bet σε βρώμικη προβλήτα. Μόνος ή με φίλους ή/και εχθρούς δεν έχει σημασία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο που εναποθέτεις τον οβολό σου. ‘Skin in the game’ που θα λεγε και η γιαγιά μου απ’ το Νιουγιόρκι.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.