','

' ); } ?>

Value bet therapy: Ζόρικο Treble

Πιο ντεφορμέ πέφτεις Γ΄ Εθνική τελευταία το bet-therapy, αλλά τα άσχημα σερί, όμορφα τελειώνουν. Πιθανότατα με ένα ζόρικο treble, κάποια Τετάρτη με κύπελλα και εμβόλιμες αγωνιστικές. Εξάλλου το ζήτημα είναι να μάθεις να ψαρεύεις value bet – έπειτα είναι απλά θέμα χρόνου να αρχίσεις… να βγάζεις λαβράκια.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Κάτι σαν ντέρμπι

🔥 Ντέρμπι του Νότου, λέει το Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον – κάπου όπα όμως, επειδή η απόσταση είναι καμιά 60αριά χιλιόμετρα δεν σημαίνει ότι είναι και ντέρμπι, πόσο μάλλον όταν οι δύο ομάδες σπανίως βρίσκονταν στην ίδια κατηγορία.

Εν πάσει περιπτώσει, 2-4-0 τρέχει λέει η Μπόρνμουθ με τον υπηρεσιακό – φουλ στην κωλοφαρδία όμως θα σου πει ανερυθρίαστα ο Μυστήριος – αυτό ακριβώς που λείπει από την Σαουθάμπτον. Είναι θέμα χρόνου το υγιέστατο πρότζεκτ του Χάζενχιτλ να δρέψει καρπούς για τους “Άγιους” – με λίγη τύχη θα ξεκινήσει από απόψε.

Value Bet στο DFB Pokal

Πιο πιθανό είναι να σταματήσει “μεγαλοδικηγόρος” να υπερασπίζεται κάθε κατακάθι, παρά να μη σκάσουν 2-3 βόμβες στα προγνωστικά ποδοσφαίρου για το κύπελλο Γερμανίας.

Value Bet η πρόκριση της Χαϊντενχάιμ στο 4,00

💣 Η Πάντερμπορν είναι από τις πιο “αλέγρες” ομάδες της 2ης Μπουντεσλίγκα και ειδικά μέσα στην έδρα της βγάζει φωτιές με 24-6 τέρματα σε 7 αγώνες (6-0-1). Η αμυντική αξιοπιστία δεν ήταν ποτέ το φόρτε της Βέρντερ Βρέμης που ταξίδεψε στη Βεστφαλία χωρίς τον αρχηγό/στόπερ Φριντλ, τον βασικό αμυντικό χαφ Γκρος που τραυματίστηκαν προχθές, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο πολύτιμος φορ Ντουκς, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

💣 Εξαιρετική ομάδα η Ουνιόν Βερολίνου, αλλά δεν έχει το βάθος ρόστερ για να κουβαλήσει πολλά καρπούζια. Η καταπόνηση από τα αλλεπάλληλα ευρωπαϊκά ματς, έχει αρχίσει ήδη να βγαίνει στις εμφανίσεις της και παρότι κερδίζει, είναι πρόδηλο ότι γυροφέρνει την γκέλα. Και τι πιο λογικό από το η “value bet” γκέλα να έρθει απέναντι στην ταπεινή, πλην όμως πολύ ύπουλη Χαϊντενχάιμ που είναι μανούλα στο να κλέβει αποτελέσματα;

⚠ Το Ανόβερο μετράει ήδη 4-1 προκρίσεις στο Κύπελλο Γερμανίας εναντίον της Ντόρτμουντ. Μπορεί το Ανόβερο να μην πείθει αγωνιστικά τελευταία, αλλά και η Ντόρτμουντ είναι καταπονημένη και χαρίζει εύκολα γκολ. Πιθανότατα θα έχει πιο δύσκολο αποστολή, από όσο αναλογεί στο 1,40 του διπλού.