','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: ΠΑΟ – Λαμία στο 1,70!

Η φωτογραφία είναι από τον προ διετίας εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Κλαμπ Αφρικέν στους δρόμους της Τύνιδας. Τη λαοφιλέστερη ομάδα της Τυνησίας που σήμερα μας δίνει το πρώτο value bet της ημέρας. Λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ, φυσικά και έχει στοίχημα για τον Φλάινγκ Ντάτσμαν σε Τυνησία και Αλγερία.

Betting tips: Club Africain v Olympique de Beja 1 (1,70) Value Bet

Σαν να λέμε Παναθηναϊκός – Λαμία με τον ΠΑΟ να έρχεται μεν από οδυνηρό “ευρωπαϊκό” αποκλεισμό, αλλά να παραμένει βασικός στόχος το πρωτάθλημα. Και τη Λαμία να έχει αρκετά προβλήματα, αλλά να είναι αξιόπιστη εντός έδρας.

Αν ήμασταν 1η αγωνιστική θα έδινα τον άσσο 1,30 – άντε τώρα να πούμε λόγω μανούρας για τον αδόκητο αποκλεισμό να πήγαινα στο 1,45. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η “προϊστορία” είναι 9-4-0.

Στοίχημα: To ντέρμπι της Ανάμπα

Hamra Annaba – USM Annaba λέει στο ντέρμπι της Ανάμπα. Μα ποιο ντέρμπι; Η Ανάμπα είναι η 4η μεγαλύτερη πόλη της Αλγερίας, αλλά η ομάδα της πόλης είναι μία. H USM Annaba που ακόμη και όταν είχε υποβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική, είχε μέσο όρο 45000 θεατές εντός έδρας!

Στοίχημα και Value Bet στην Αλγερία. Μόνο στο Bet Therapy
Οι οπαδοί της USM Annaba την ακολουθούν παντού και πάντα!

Ουραγός λοιπόν η Χάμρα με 0-2-4 (1-6 τερμ) στη Ligue 2 Αλγερίας, υποδέχεται την USMA που βρίσκεται στην 4η θέση και κυνηγάει άνοδο. Για το ποιος είναι ο πραγματικά γηπεδούχος του ματς, δεν χρειάζεται να σας πω…

Το διπλό άνοιξε στο εντελώς “άρρωστο” 2,60 και έχει μαζευτεί κάπως στο 2,30. Προφανώς όμως σε οποιαδήποτε απόδοση από 1,80 και πάνω, παραμένει ατόφιο value bet. Με άλλα λόγια έχουμε ένα υπέροχο νταμπλάκι για στοίχημα. Ο ορισμός του Bet Therapy κυρία μου…

Bet Therapy Betting Tips

📌 15:30 Club Africain – Olympique de Beja 1 (1,70)

🔥 Hamra Annaba – USM Annaba 2 (2,32)

✅ Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.