','

' ); } ?>

Value Bet Alert: AFC Leopards

Δεν είναι και λίγο πράγμα ο μικρός τελικός σε ένα Μουντιάλ. Γιατί τότε έχει τηλεθέαση μικρότερη και από ένα μέσο ματς της φάσης των ομίλων; Μα γιατί πέραν όσων το παίξουν over στο στοίχημα, κανείς δεν πρόκειται να χαραμίσει ένα Σαββατιάτικο απόγευμα για να μάθει τον τρίτο. Πόσο μάλλον όταν θα μπορεί να κεράσει τους φίλους του μετά από value bet στην Πρέμιερ Λιγκ.

Betting tips: Κenya Premier League

Όταν λέμε Πρέμιερ Λιγκ βέβαια τέτοιες μέρες, εννοούμε αυτή της Κένυας. Που μεταξύ μας δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τη δική μας Σούπερ Λιγκ 2 σε όλα τα επίπεδα. Αναβολές αγώνων με διαιτητικά δικαστήρια και εφέσεις για συμμετοχή ομάδων στο πρωτάθλημα, ομάδες που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις μεταγραφές τους λόγω οφειλών κοκ

Στοίχημα: Value Bet AFC Leopards

Οι Λέοπαρντς είναι η 2η δημοφιλέστερη ομάδα στη χώρα με 12 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα. Ανεξαρτήτως από το ότι δεν έχουν κατακτήσει τον τίτλο από το 1998 οι οπαδοί τους παραμένουν πιστοί και η φανέλα της βαριά.

Bet Therapy. Στοίχημα και Value Bet
Η φανέλα βαριά και οι οπαδοί πάντα κοντά – το value bet των Λέοπαρντς

Από την περσινή σεζόν που τους ανέλαβε ο εξαιρετικός Βέλγος τεχνικός Patrick Aussems και παρά τα οικονομικά προβλήματα, παρουσιάζει πολύ μαχητική εικόνα. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε στραβά καθώς λόγω παλιών οφειλών, δεν είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει δέκα παίκτες βάσει απόφασης της FIFA.

Παρόλα αυτά η εικόνα της ήταν καλή (1-1-1) και έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Τούσκερ. Αξιοσημείωτο ότι και τα τρία της ματς ήταν εκτός έδρας κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Σήμερα υποδέχεται την αδύναμη Πόστα Ρέιντζερς στο πρώτο της εντός έδρας ματς.

Το κερασάκι όμως στην τούρτα είναι ότι η FIFA άναψε το πράσινο φως και σήμερα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τέσσερεις παίκτες κλειδιά για πρώτη φορά. Με αυτά και με αυτά, μιλάμε για έναν άσσο του 1,50 που μας τον προφέρουν στο 2,00. Αν αυτό δεν είναι value bet, δεν ξέρω τι είναι…

ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΑΤΣΜΑΝ

Bet Therapy Betting Tips

🆘 14:00 AFC Leopards v Posta Rangers 1 (2,00) ✅ Kenya Premier League

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.