','

' ); } ?>

Οι μοιραίοι του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι μοιραίοι του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι άλλοι από εκείνες που νόμιζαν ότι κρατούσαν στα χέρια τους τη συμμετοχή στους χρυσοτόκους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά την είδαν να γλιστρά μέσα από τα χέρια τους, την περασμένη Τετάρτη.

📌 Η Μπόντο/Γλιμτ στάθηκε καλά στο Ζάγκρεμπ και στο τελευταίο 20λεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, έδειχνε να έχει περισσότερες δυνάμεις και πίεσε για το γκολ της πρόκρισης. Στην παράταση όμως, ξέμεινε από δυνάμεις και με δύο αναπάντεχα γκολ στο 117΄και στο 120΄η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σφράγισε την πρόκριση της στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

📉 Η νεανική Αϊντχόφεν, παρότι είχε δείξει η πιο επικίνδυνη ομάδα στο 2-2 της Γλασκώβης, εγκλωβίστηκε στη ρεβάνς από την Ρέιντζερς και ηττήθηκε με 0-1 χάνοντας την είσοδο της στους ομίλους.

🔥 Στην φλεγόμενη Τραπεζούντα, η Τραμπζονσπόρ παρότι επιστράτευσε στο τέλος ακόμη και τον τραυματία Μπακασέτα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πολύ συμπαγούς Κοπεγχάγης και έμεινε στο καταδικαστικό 0-0, απεμπολώντας το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα λοιπόν για Μπόντο/Γκλιμτ, Αϊντχόφεν και Τραμπονσπόρ, καθώς καλούνται σε μαζέψουν άμεσα τα κομμάτια τους και να επανέλθουν στις εγχώριες διοργανώσεις με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

📌 Οι έτσι κι αλλιώς πιο ψύχραιμοι Νορβηγοί του Αρκτικού κύκλου έχουν το πιο εύκολο έργο, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει την περιορισμένων δυνατοτήτων Γιερβ, η οποία προέρχεται επίσης από τραυματική 6αρα από τη Στρομσγκόντσετ. Τα δύσκολα όμως για την Μπόντο/Γκλιμτ, θα έρθουν το επόμενο Σάββατο, όταν και θα υποδεχθεί την εξαιρετική πρωτοπόρο Μόλντε, η οποία έρχεται και από θριαμβευτική πρόκριση στην Αυστρία. Το δε διπλό DNB της Μόλντε στο 2,50 δεν είναι καθόλου άσχημο και είναι δεδομένο ότι θα πέσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

💣 Η Αϊντχόφεν ευνοείται πολύ από το πρόγραμμα, καθώς τόσο την Κυριακή, όσο και την Τετάρτη, θα αντιμετωπίσει τις πολύ αδύναμες Εξέλσιορ και Φόλενταμ. Τα (πολύ) δύσκολα όμως, την περιμένουν και αυτή το προσεχές Σάββατο, όταν θα ταξιδέψει στην έδρα της πολύ ανταγωνιστικής και σε καλή φόρμα Τβέντε. Ο δε άσσος DNB της Τβέντε στο 3,75 είναι τεράστιο value bet και αναμένεται επίσης να πιεστεί τις επόμενες μέρες.

📷 Για την Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα όμως, τα δύσκολα δεν αργούν. Μόλις το βράδυ της Κυριακής, καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά Γαλατασαράι που φιλοδοξεί να επιστρέψει στους τίτλους. Το 2,90 στο διπλό δεν το λες ακριβώς value bet, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, της τεράστιας απογοήτευσης και των προβλημάτων τραυματισμών της Τραμπζονσπορ, συνιστά μία λογική επιλογή.

1+2 Επιλογές μετά το Τσάμπιονς Λιγκ

Το διπλό της Γαλατασαράι την Κυριακή, όπως είπαμε, είναι μια λογική επιλογή, ίσως με κάλυψη στην ισοπαλία, ανάλογα και με το ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ.

Τα δύο πραγματικά value bet όμως που εκπορεύονται από τα δρώμενα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μας τραβάνε ήδη από το μανίκι ενόψει του ερχόμενου Σαββάτου, καθώς τόσο η Μόλντε, όσο και η Τβέντε έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες νίκης, από όσο αντιστοιχούν στις τρέχουσες αποδόσεις.

🆘 Και για όποιον ήδη μουρμουράει, “μα είναι δυνατόν να παίξουμε από σήμερα, για μια βδομάδα μετά;” η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι! Γιατί το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και πρέπει να στήνεις καρτέρια προτού ο Μπουκ ενσωματώσει τα νέα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς, χτυπώντας στις πρωτόλειες αποδόσεις του. 💣💣