','

' ); } ?>

Betwork – Γλωσσική μετατροπή

Μπορώ να πω ότι – εκτός αν αλλάξει κάτι σε σημαντικό βαθμό, το εντοπίσω και είμαι σε θέση που μπορώ να ποντάρω – έχω ολοκληρώσει το στοίχημα μου για την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στα της αγγλικής γειτονιάς μου, οπότε θεωρώ είναι μια καλή στιγμή να παραθέσω τα value bet του Betwork.

Θα τα συνοδεύσω ξανά με ένα σύντομο υποστηρικτικό σχολιασμό, ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από τη μετάφραση σε ανθρώπινη γλώσσα, τη γλώσσα μας, του υπολογιστικού μοντέλου με το οποίο καταλήγω στα σημεία που θα συναπαρτίσουν, μαζί με όσα προηγήθηκαν κι όσα θα ακολουθήσουν, το στοιχηματικό μου δίκτυο, όπως αυτό ορίστηκε στο προλογικό κείμενο του Betwork.

«Αξίζει να ποντάρω στο 1,90»

Η μετάβαση απ’ την ανθρώπινη γλώσσα στην υπολογιστική (μαθηματική-αριθμητική) γλώσσα και αντίστροφα, αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση στο στοίχημα. Το χάσμα μεταξύ του «είναι άσος για τους εξής λόγους» και του «αξίζει να ποντάρω στο 1,90» είναι χαώδες και, κατά την προσωπική μου γνώμη, έχει καταπιεί αμέτρητους ανυποψίαστους και μη παίχτες. Δυο πράγματα απαιτούνται, προκειμένου να αποφύγει κανείς την άβυσσο αυτή.

Το πρώτο είναι να μεταφράσει με εγκυρότητα την πρώτη φράση στην δεύτερη, δηλαδή η μετατροπή του «είναι άσος» στο «αξίζει στο 1,90» να αποκλίνει όσο δυνατόν λιγότερο από την αλήθεια. Η απόδοση που έχει στο μυαλό του σαν δίκαιη, δηλαδή, να εκφράζει όσο δυνατόν ακριβέστερα την «αίσθηση» και τη βαρύτητα της δήλωσης «είναι άσος».

Το δεύτερο είναι η μετατροπή αυτή να χαρακτηρίζεται από υψηλή αξιοπιστία. Αυτό σημαίνει να μπορεί κανείς να προβαίνει σε αυτή τη μετατροπή επαναληπτικά, για μεγάλο αριθμό αγώνων, με σταθερότητα και συνέπεια.

Αντίστροφη μετατροπή

Συνοπτικά, αρχικά απαιτείται ένα έγκυρο μοντέλο για τη μετατροπή και, στη συνέχεια, αυτό το μοντέλο να χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, να εξαρτάται όσο το δυνατόν λιγότερο από ευμετάβλητους τρίτους, κατά κύριο λόγο υποκειμενικούς, αν και όχι μόνο, παράγοντες.

Η χονδροειδής μας, με βάση όσα κριτήρια θεωρούμε σημαντικά, άποψη του «είναι άσος» να μας προστατεύει απ’ το ποντάρισμα σε σαθρές, μη αντιπροσωπευτικές για τα γούστα μας, βάσεις και το μαθηματικό «δίκαιο στο 1,80» να μας προστατεύει απ’ τις προσωπικές πλάνες, υπερβολές, στρεβλώσεις κ.ο.κ.

Επιστρέφοντας στην αφετηρία, ο σχολιασμός μου δεν είναι τίποτα άλλο από την αντίστροφη μετατροπή του «αξίζει στο 1,90», με βάση το δικό μου μοντέλο, στο «είναι άσος», ώστε να συνεννοούμαστε σε μια πιο κατανοητή γλώσσα.

UK Coupon Betwork

Όπως και να ‘χει, επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος, αφήνω τη συζήτηση, την οποία, καλά να είμαστε, θα διευρύνω κείμενο με κείμενο.

Αρχικά, πόνταρα ξανά σε Τρανμίρ (-0.25 @ 1,91) και Γουόλσολ (-0,25 @ 1,87), οι αποδόσεις των οποίων έχουν υποχωρήσει σχετικά αυτή τη στιγμή, αλλά, φυσικά, δεν αποκλείονται επιπλέον αυξομειώσεις ως την ώρα των αγώνων, οπότε τα σημειώνω. Η μεν έφερε ισοπαλία την Τρίτη η δε κέρδισε, όμως και των δυο η εικόνα δεν μου έδειξε πως υπονοεί άμβλυνση της θετικής τους κατάστασης.

Σχετικά με τις αντιπάλους τους, η Καρλάιλ (Τρανμίρ-Καρλάιλ) δεν ήταν καλή στο Στόκπορτ και, παρότι στα προηγούμενα είχε βελτιωμένη παρουσία, ο συσχετισμός δυνάμεων στο επικείμενο παιχνίδι δε θεωρώ πως την ευνοεί. Για τη Ρότσντεϊλ (Γουόλσολ-Ρότσντεϊλ) μίλησα και την Τρίτη, ακόμα ψάχνει μια γραμμή με τον συμπαθή Μπέντλι στον πάγκο, όμως συνέχισε μέτρια, δεν τρομάζει και βρίσκει μια αεράτη Γουόλσολ.

Betwork – Value Bet Σαββάτου

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ -0.25 @ 1,82 (ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ): Περισσότερο εδώ στόχος μου είναι να κοντράρω ξανά τη Χάρογκεϊτ, η οποία, όπως έλεγα την Τρίτη, όχι μόνο δεν πείθει, αλλά στα χαρτιά μου είναι η χειρότερη, βάσει εικόνας, ομάδα ως τώρα στην Λιγκ 2. Δε βγάζει κάτι το ιδιαίτερο η Γουίμπλεντον, ωστόσο οι δυο τελευταίες εμφανίσεις της ήταν νόστιμες και το παιχνίδι προσφέρεται. Η μαθηματική αξία στα φαβορί είναι περισσότερο δυσδιάκριτη απ’ ότι στα αουτσάιντερ, αλλά νομίζω οι αποδόσεις εξακολουθούν να τιμολογούν την περσινή, ομολογουμένως, πολύ πιο μαζεμένη και φρέσκια, Χάρογκεϊτ.

ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ -0.25 @ 1,93 (ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ-ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ): Η Γκέιτσχεντ επιβεβαίωσε πως δε διανύει την καλύτερη περίοδο και, παρότι η αγορά δε συμφωνούσε μαζί μου, καθιστώντας την απόδοση που είχα ποντάρει μάλλον κακή, έχασε στο Σκάνθορπ. Η Σόλιχαλ είναι φιλόδοξη ομάδα, με ποιότητα, σαφή στόχο ανόδου και σε θετική φάση, εκτιμώ πως το διπλό έχει περισσότερες πιθανότητες απ’ το 2,10-2,20, ειδικά σε ένα γήπεδο που δεν προκαλεί φόβο (γήπεδο με στίβο και την εξέδρα σε απόσταση απ’ τον αγωνιστικό χώρο).  

Αγώνες Στίβου στο Gateshead International Stadium

ΣΑΟΥΘΕΝΤ +0.0 @ 2,00 (ΓΙΟΡΚ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ): Συνεχίζω να διεκδικώ κέρδος απ’ τη φόρμα και την καλή εικόνα της Σάουθεντ. Η Γιορκ έχει υπολογίσιμη δυναμική και έμπειρο μάνατζερ, με την επιστροφή στην κατηγορία να της προσδίδει έξτρα ενθουσιασμό, ωστόσο, παρότι έχει δώσει κάποιες πολύ δυνατές εμφανίσεις, έχει διαλείψεις και παρουσιάζει περιστασιακά μπλακ άουτ. Στα δυο τελευταία έδειξε προς τα κάτω, ως προς το πρόσωπό της, και θεωρώ πως η φόρα της Σάουθεντ καθιστά το ελαφρώς αουτσάιντερ διπλό κάπως υπερβολικό.

ΟΛΝΤΑΜ +0.25 @ 2,00 (ΧΑΛΙΦΑΞ-ΟΛΝΤΑΜ): Κρίνω πως η Όλνταμ, αργά αλλά σταθερά, οδηγείται σε μια αγωνιστική συγκρότηση, με την έλευση του Ανσγουορθ αντί του κορεσμένου Σέρινταν στον πάγκο να της προσδίδει ένα υγιέστερο προφίλ. Ούτως ή άλλως, η αλλαγή στα διοικητικά φέτος, παρά τον υποβιβασμό, έχει αλλάξει το κλίμα, μετά από χρόνια μιζέριας και διαμαρτυριών.

Περιμένω σταδιακά να πάρει τα πάνω της. Η φετινή Χάλιφαξ δε μοιάζει με την περσινή (έφτασε πλέι οφ), επηρεασμένη από τη φυγή του μάνατζερ Γουίλντ για την Μπάροου. Είχε κάποιες θετικές εμφανίσεις τελευταία, αλλά μου βγάζει μια αίσθηση πως έχει χαμηλότερο ταβάνι. Το δικό μου σετ θα ήταν σίγουρα πιο κλειστό απ’ αυτό που αντίκρισα.

Χαιρετώ!