','

' ); } ?>

Betwork: Στεγνή Παράθεση

Μεγάλη η πίεση χρόνου τις τελευταίες μέρες, λόγω Μουντιάλ και επαγγελματικών υποχρεώσεων, με οδηγεί στη στεγνή παράθεση των value bet σημείων που έχω ποντάρει για το αγγλικό πρόγραμμα του σαββατοκύριακου. Άλλωστε, ο παράγοντας χρόνος, όπως έχω γράψει ξανά σε προηγούμενο κείμενο, είναι μια σημαντική συνιστώσα μιας στοιχηματικής προσωπικότητας.

Επίσης, είναι από τις λίγες φορές την τρέχουσα σεζόν, όπου μπορώ να πω ότι κάποιες επιλογές μου – για την ακρίβεια δυο – δείχνουν αρκετά μέτρα οφσάιντ, με βάση τις μετέπειτα, αφού πόνταρα, κινήσεις της αγοράς – πόνταρα νωρίς και αυτή τη φορά.

Οξύμωρο για κάποιον που εκθέτει τα σημεία του δημόσια, αλλά πάντα προτιμώ την τιμιότητα και ειλικρίνεια από την προνομιούχο απυρόβλητη θέση. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα φανεί σε ποια σημεία αναφέρομαι παρακάτω, ενώ στα προσεχώς σίγουρα παίρνει προτεραιότητα η ερμηνεία και η σημασία των διακυμάνσεων της αγοράς και, πολύ περισσότερο, των σετ που κλείνουν τα ματς..

Betwork Value Bet (?)

WIMBLEDON +0.0 @ 1,83 (ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ)

Αν και το καταλαβαίνω – το γνώριζα εξαρχής – δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα, χθες πρωί, την άνοδο που είχε παρουσιάσει το σημείο, που αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 2,15-2,25. Το καταλαβαίνω γιατί τα αποτελέσματα και η εικόνα των δυο ομάδων στο κύπελλο βρέθηκε σε αντιδιαμετρικές θέσεις. Ήττα-αποκλεισμός της Γουίμπλεντον από την Τσέστερφιλντ, δυνατό διπλό της Γκρίμσμπι στο Κέμπριτζ.

Ωστόσο, στο μυαλό μου χρησιμοποίησα το επιχείρημα πως η μεν Τσέστερφιλντ, από τις κορυφαίες της Νάσιοναλ Λιγκ, δεν απέχει πολύ, ούτε σαν μέγεθος ούτε σαν ποιότητα – από ομάδες Λιγκ 2, η δε Κέμπριτζ παρατηρώ πως βρίσκεται χαμηλά στη Λιγκ 1 – δεν έχω εικόνα.

Γουίμπλεντον value bet. Αγγλία σημαίνει Betwork. Στοίχημα με Bet Therapy
Το Plough Lane της Γουίμπλεντον είναι πάντα αφιλόξενο για οποιονδήποτε αντίπαλο

Συνεπώς, δεν ήθελα να αφήσω ανεκμετάλλευτη την καλή φόρμα της Γουίμπλεντον και τη μέτρια της Γκρίμσμπι στο πρωτάθλημα. Value bet, κατά μεγάλη πιθανότητα, δεν έχω παίξει, το σημείο εκφυλίστηκε σε παλιό κλασικό καφενείο! Οκ, έχω επίγνωση.

NORTHAMPTON -0.25 @ 1,85 (ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΡΑΝΜΙΡ) 

Αν την άνοδο στη Γουίμπλεντον την κατανοώ, εδώ δεν μπορώ να πω το ίδιο και λυπάμαι που δεν ήταν εφικτό να κάτσω πίσω απ’ τη θαλπωρή το +0.0. Χωρίς αγώνα κυπέλλου οι δυο ομάδες, με σαφή, στα δικά μου χαρτιά, διαφορά φόρμας. Δεκτό πως η Τρανμίρ έχει ποιότητα και δυνητικά εμφανίσεις υψηλού επιπέδου είναι στο ρεπερτόριό της, αλλά στα τελευταία τέσσερα δείχνει ξανά μπλοκαρισμένη, οπότε πόνταρα Νορθάμπτον, με το σημείο μου – γιατί αν παίξει κάποιος τώρα μιλάμε για άλλο σημείο – επίσης να εκφυλίζεται σε καφενειακό.

HARROGATE TOWN +0.25 @ 2,10 (ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ)

Ο Μπέντλι δεν έχει φέρει, τελικά, την αναμενόμενη τόνωση στη Ρότσντεϊλ, που συνεχίζει σταθερά μέτρια. Η Χάρογκεϊτ, όπως έχω γράψει και νωρίτερα φέτος, φέτος δε βγάζει σε καμία περίπτωση την οξυδέρκεια με την οποία τη γνώρισε κάποιος στη Λιγκ 2, όμως διέκρινα κάποια στοιχεία ανάτασης στα τελευταία ματς πρωταθλήματος και, παρότι έχει κάποιες απουσίες και έχασε στο κύπελλο απ’ τη Χάρτλπουλ, την αξιολόγησα σαν ενδιαφέρουσα περίπτωση – αναλογικά και με τις αποδόσεις, φυσικά. Σε αντίθεση με τα παραπάνω δυο, εδώ οι οιωνοί δείχνουν πιο ευνοϊκοί για μένα, αφού το σημείο έχει υποχωρήσει αισθητά (στο 1,77 τώρα).

TORQUAY +1.0 @ 1,83 (ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ-ΤΟΡΚΙ)

Η Τορκί είναι, κατά βάση, μια αθλιότητα εξαρχής, ωστόσο οι δυο τελευταίες εμφανίσεις της, παρότι πήρε μόνο έναν πόντο, ήταν αναπάντεχα καλές και υποψιάζομαι πως είναι μια καλή συγκυρία να πάρει τα πάνω της. Η Ντάγκεναμ είναι μεν ομάδα που έχει ψηλό εμφανισιακό ταβάνι, είναι δε και από τις πιο ασταθείς, ώστε να δήλωνα πως το αρχικό 1,55 στον άσο μπορεί να το υποστηρίξει με αξιοπρεπή βαθμό βεβαιότητας, ενώ, όπως λέει και το παραδοσιακό επιχείρημα, έχει και έναν επαναληπτικό κυπέλλου να σκεφτεί (εκτός με Τζίλιγμαμ). Έχει πέσει το σημείο αυτή τη στιγμή, στο 1,65-1,68.

OLDHAM +0.75 @ 2,00 (ΣΟΛΙΧΑΛ-ΟΛΝΤΑΜ)

Παρότι είναι ψηλά στη βαθμολογία, η Σόλιχαλ δεν έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις της και, στα χαρτιά μου, η διαφορά της απ’ την Όλνταμ, που αργά πλην σταθερά δείχνει θετικά πράγματα με τον Άνσγουορθ στον πάγκο και θεωρώ πως θα κερδίσει έδαφος βαθμολογικά. Ο υποβιβασμός στη Νάσιοναλ Λιγκ, ειδικά για κλασικά ονόματα του Φούτμπολ Λιγκ ποτέ δεν ήταν εύκολος στη χώνεψη, εξάλλου. Σε κάθε περίπτωση, η ψαλίδα του σετ εκτιμώ πως έπρεπε να ήταν πιο κλειστή. Χωρίς σημαντικές διακυμάνσεις για την ώρα το σημείο.

Χαιρετώ!