','

' ); } ?>

Betwork – Το στοιχηματικό Δίκτυο

Μια όψη από τις άπειρες που θα μπορούσε κανείς να δει το προσωπικό στοίχημα είναι σαν ένα, μοναδικό για τον καθένα, δίκτυο σημείων, το οποίο λαμβάνει ένα οικονομικό ποσό σαν είσοδο (input). Μετά από τις διαδρομές, με τις όποιες ενισχύσεις, εξασθενήσεις ή αμετάβλητες μεταβάσεις, που ακολουθεί η είσοδος, μεταξύ των σημείων-«κόμβων», καταλήγει να εξάγει ένα διαφοροποιημένο οικονομικό ποσό-έξοδο (output), σε ένα συγκεκριμένο χρονικό εύρος. Το εύρος αυτό ορίζεται, με βάση διάφορες, κυρίως υποκειμενικές, παραμέτρους, από τον εμπνευστή-δημιουργό του δικτύου.

Δίκτυο και Value Bet

Ο εμπνευστής-δημιουργός, για να μην πω αρχιτέκτονας, του δικτύου έχει επίσης έναν σημαντικού μέτρου βαθμό ελευθερίας ως προς τη συγκρότηση του δικτύου. Το πλήθος των σημείων, τα ποσοστά ενίσχυσης/εξασθένησης που επιφέρει το καθένα, εφόσον επαληθευτεί, δηλαδή τη βαρύτητα του κάθε σημείου-«κόμβου», την πολυπλοκότητά του δικτύου, την ενδεχόμενη σύνδεση-ενοποίηση κόμβων κι άλλες πολλές επιλογές που καλείται να κάνει.

Εντούτοις, όλα καταλήγουν σε μια πάγια αρχή. Ενισχυτικά, για το οικονομικό input, σημεία-«κόμβοι» είναι όσα έχουν μαθηματική-πιθανοτική αξία (value bet) – το πώς αυτή μετριέται δεν υπάγεται στο σκοπό του συγκεκριμένου προλόγου – και η ενίσχυση μετατρέπεται σταδιακά σε εξασθένηση, όσο τα σημεία χάνουν σε μαθηματική-πιθανοτική αξία. Με δυο λόγια, απλουστεύοντάς το, όσο περισσότερα μαθηματικά-πιθανοτικά value bets συγκροτούν το δίκτυο, τόσο πιο ενισχυμένο, σε σχέση με το input, θα είναι το output και αντίστροφα.

Τα σημεία από τα οποία συγκροτώ το προσωπικό μου στοιχηματικό δίκτυο – εξ ου και το betwork αντί network – είναι, σχεδόν αποκλειστικά, σε αγορά ασιατικού χάντικαπ για το τελικό αποτέλεσμα και προέρχονται, εδώ και κάποια χρόνια, από τέσσερις συγκεκριμένες διοργανώσεις. Τις αγγλικές League Two και National League και τις Peru Liga 1 και Chile Primera Division. Αυτά τα σημεία σκοπεύω να παρουσιάζω σε αυτή τη στήλη, θέτοντάς τα στη διάθεση των αναγνωστών, ώστε ο καθένας να τα αξιοποιήσει όπως κρίνει και επιλέγει στη συγκρότηση του δικού του στοιχηματικού δικτύου.

UK Coupon Betwork

Στα της ουσίας, τώρα, οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές σε Λιγκ2 και Νάσιοναλ Λιγκ αποτελούν πάντα μια αρκετά πιεστική συγκυρία, γιατί ο χρόνος που μεσολαβεί από τα σαββατιάτικα παιχνίδια είναι περιορισμένος και σε αυτόν πρέπει να γίνει η αποκωδικοποίηση της προηγούμενης αγωνιστικής και, αμέσως μετά, η όσο δυνατόν ταχύτερη μεταφορά στην πράξη, στο ποντάρισμα, δηλαδή, μιας και η αγορά δεν συγχωρεί. Ό,τι εξέχει, κόβεται ή, αλλιώς, όποια απόδοση έχει ευδιάκριτη αξία συμμαζεύεται από τα πρώτα πονταρίσματα.

Στο πώς θα κάτσει τελικά ο χρονισμός, ο χαρακτήρας και το ύφος του Betwork θα φανεί στην πορεία και θα το αφήσω σχετικά να τοποθετηθεί με φυσικό τρόπο εκεί που του ταιριάζει καλύτερα. Η ουσία είναι αυτό που, σε πρώτη φάση, θα αποτελεί την προτεραιότητα, αλλά, όποτε υπάρχει διαθέσιμος χρόνος, μπορεί να συμπληρώνεται με ένα θεωρητικό πλαίσιο, που, όπως και να το κάνει κανείς, προσθέτει πάντα την πρέπουσα χροιά καλαισθησίας που αρμόζει στο αγαπημένο μας αντικείμενο. Το στοίχημα και την όλη έννοια του.

Betwork Τρίτης

Την Τρίτη λοιπόν, έχουμε πλήρεις αγωνιστικές σε Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ, έχω κάνει κάποια πονταρίσματα, τα οποία παραθέτω με μια σύντομη αιτιολόγηση:

ΤΡΑΝΜΙΡ -0.5 @ 1.95 (ΤΡΑΝΜΙΡ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ): Η Τρανμίρ είναι σε σταθερά ανοδική πορεία, με καλές εμφανίσεις και το Χ στην έδρα της Χάρογκεϊτ μπορεί μεν να αποπνέει στεγνά μια αύρα μπλοκαρίσματος, αλλά η εικόνα της ήταν θετική. Η Ρότσντεϊλ ψάχνεται, μετά την αλλαγή μάνατζερ, στο 1.90+ κρατάω το -0.5 της Τρανμίρ.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ -0.25 @ 1.93 (ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΑΤΟΝ): Στις σημειώσεις μου η Νορθάμπτον έχει μόνο μια πραγματικά κακή εμφάνιση φέτος, βγάζοντας σοβαρότητα. Ελπίζοντας πως θα επανέλθει και ο σταρ Χόσκινς, έσπευσα να ποντάρω στο -0.25, μιας και η Σάτον, με εξαίρεση το διπλό στην έδρα της Γουίμπλεντον, στα τελευταία πέντε παιχνίδια δείχνει πεσμένη, συγκριτικά με το ξεκίνημά της.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ -0.5 @ 1.93 (ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ): Η Χάρογκεϊτ πήρε κάποια αποτελέσματα, όμως δεν με έπεισε. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση, μιας και ο μάνατζερ Γουίβερ είναι γιος του ιδιοκτήτη και έχω την αίσθηση πως γι’ αυτό την έχει γλιτώσει ως τώρα, γιατί δίκαια βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Η Γουόλσολ, βάσει εμφανίσεων, θα μπορούσε να είναι ψηλότερα και το Σάββατο άξιζε διπλό στην έδρα της Σάτον, οπότε την περιμένω με ορμή.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ +0.0 @ 2.02 (ΜΠΑΡΟΟΥ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ): Η Γκρίμσμπι είχε πολλές ευκαιρίες στο σαββατιάτικο 0-0 με την Μπράντφορντ και η συνολική της εικόνα στα τελευταία υποδηλώνει ανοδική τροχιά. Αντίθετα, η Μπάροου ήταν η έκπληξη του ξεκινήματος, αλλά στην πορεία έβγαλε δυσκολία να υποστηρίξει τη θέση της. Το Σάββατο θύμισε τα πρώτα ματς, αλλά πόνταρα στη “σίγουρη” φόρμα της Γκρίμσμπι, δεδομένου πως θα έδινα ανάποδα το σετ (ελαφρύ φαβορί Γκρίμσμπι).

ΣΑΟΥΘΕΝΤ -0.25 @ 1.95 (ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ): Μόνο μια καλή εμφάνιση έχω καταγράψει για την Μέιντστοουν, ενώ η Σάουθεντ έχει βρει μια ωραία γραμμή με τον Μέιχερ στο τιμόνι, από τις πιο θετικές παρουσίες της κατηγορίας. Αν και δεν πρόλαβα τα δώρα των πρώτων εταιριών που άνοιξαν αποδόσεις, θεωρώ πως παίρνει ακόμη χαμηλότερα από το 2.10-2.20 το διπλό, οπότε το 1.95 στο -0.25 μου έκανε.

ΣΚΑΝΘΟΡΠ +0.0 @ 1.97 (ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ): Η Σκάνθορπ για κανένα λόγο δε βγάζει υγεία ή οποιαδήποτε τρομακτική δυναμική, αλλά, αφότου έδιωξε τον Χιλ και με εξαίρεση το δύσκολο ματς στο Σάουθεντ το Σάββατο, κάποια δείγματα πως συνέρχεται απ’ τον περσινό υποβιβασμό τα βγάζει. Η Γκέιτσχεντ ξεκίνησε άριστα τη σεζόν, αλλά στα τελευταία είναι πραγματικά κακή. Τόσο κακή, ώστε εκτιμώ τις ισορροπημένες αποδόσεις ξεχασμένες στις πρώτες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα το +0.0 στο 1.97 με κάλυπτε. Και 1.90 να έδινε το ίδιο θα έπραττα.

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ -0.75 @ 1.70 (ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤ.): Ως συνήθως, οι πρώτες εταιρίες εγκλημάτισαν και άνοιξαν εμφανώς άστοχες αποδόσεις. Για το χρόνισμο των πονταρισμάτων, θα τα πούμε στην πορεία, όπως και να ‘χει, δεν ήμουν σε οθόνη έγκαιρα – προτεραιότητα στην ανθρώπινη φύση μας πάντα, αλλιώς είμαστε εξ ορισμού χαμένοι στο στοίχημα – οπότε δεν τις πρόλαβα.

Κατόπιν ωρίμου σκέψης, κατέληξα πως είχε απομείνει μια αξιοπρεπής αξία για να συμπεριληφθεί στο Betwork. Η Ντόρκινγκ παίζει αρκετά ανέμελα και πολλές φορές επιτρέπει μπόλικες φάσεις, όπως το Σάββατο, που κέρδισε με τύχη (δεν ήταν η πρώτη φορά). Η Γουόκινγκ, πέρα από δυο-τρεις εξαιρέσεις, δείχνει πολύ ικανή και με προοπτική για το κάτι περισσότερο φέτος, έχοντας ξεμπλέξει από τον βίντατζ μάναντζερ Ντόουσον και κάνοντας το σημαντικό για τα κυβικά της βήμα να φέρει τον Σαρλ.

Χαιρετώ!