','

' ); } ?>

Betwork: Πακέτο σημείων

Μετά τα πονταρίσματα της Boxing Day πήγα κάποια διαδοχικά πάσο στοίχημα στο εορταστικό πρόγραμμα. Πρωτίστως, γιατί ένιωσα πως δεν μπορούσα να ακολουθήσω ικανοποιητικά το ρυθμό του προγράμματος και της αγοράς. Επιπλέον, το γεγονός ότι μιλάμε για ειδική περίπτωση ακολουθίας αγωνιστικών ήταν ένας λόγος παραπάνω. Έτσι, άφησα την κατάσταση να κάτσει και διάβασα και έπαιξα τα value bet μου, με την ησυχία μου, εν όψει του Σαββατοκύριακου. Καλή χρονιά, κιόλας.

Όπως ενδεχομένως διαφαίνεται στα πονταρίσματά μου, έχω καταλήξει σε μια παικτική θεώρηση που υποστηρίζει πως κάθε πακέτο πονταρισμάτων αποτελεί έναν μικρό στοιχηματικό κύκλο ζωής. Αυτό σημαίνει πως, αντί να ψάχνω τη… σημειάρα, με ενδιαφέρει να βγαίνει κάτι θετικό από ένα σύνολο σημείων, χωρίς να τα διαχωρίζω σε καλά και κακά, σε κολώνες και αμφισβητούμενα.

Έχω ένα μαθηματικό κριτήριο, με τα όποια μέσα έχω διαθέσιμα να το δομήσω, αξιολογώ, με βάση αυτό, αν ένα παιχνίδι κρύβει value bet, έχω μια εικόνα της ειδησεογραφίας και, εφόσον δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, το ποντάρω και εκεί ολοκληρώνεται η αποστολή μου.

Έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο το στοίχημα, αλλά και η ζωή μας είναι χτισμένη πάνω σε διαδοχικές και αλληλεπικαλυπτόμενες αναγωγές. Έτσι, τα δυο, πέντε, οκτώ σημεία στο δικό μου μυαλό ανάγονται στο ένα. Η αξιολόγηση μετά μπορεί να γίνει και ανά αγωνιστική ημέρα ή, καλύτερα, ανά πακέτο σημείων, τακτική που δίνει λιγότερο παραπλανητική αίσθηση στα εξ ορισμού παρεκκλίνοντα ανθρώπινα αντιληπτικά κέντρα, που σώνει και καλά δε θέλουν να βλάψουν την αυτοεικόνα του παίκτη για το πώς τα πηγαίνει στο παιχνίδι του.

Betwork value bet. Στοίχημα Bet therapy
Αν τα τούβλα σου είναι σάπια και τον Καλατράβα να προσλάβεις…

Βγαίνω με θετικό πρόσημο τις περισσότερες φορές από κάθε πακέτο σημείων; Βγαίνω πάντα ή σχεδόν πάντα; Αυτό μου κάνει. Ένας παίκτης δεν πρέπει να ξεφεύγει ποτέ μα ποτέ από τον ένα και μακράν βασικότερο στόχο του. Να εντοπίζει όσο γίνεται περισσότερα και με μεγαλύτερη αξιοπιστία value bet. Το πώς τα παίζει, το πώς τα αξιολογεί, το τι κάνει με αυτά γενικότερα είναι πολύ χαμηλότερα στη λίστα προτεραιοτήτων. Αν τα τούβλα σου είναι σάπια και τον Καλατράβα να προσλάβεις σπίτι δε χτίζεται.

Betwork Value Bet: UK Coupon

Το δικό μου, λοιπόν, πακέτο σημείων σε League Two, National League για το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2023 είναι το εξής:

WIMBLEDON +0.0 @ 1,88 (CREWE-WIMBLEDON) 

Η Κρου έκανε μια σχετικά “άκυρη” νίκη με την Τρανμίρ, όπου και πάλι δεν ήταν καλή. Σημειωτέον, στο πρόσφατο ματς με τη Στόκπορτ δεν είχε ούτε τελική. Το αναφέρω ως μια ένδειξη της αγωνιστικής παθογένειας που τη χαρακτηρίζει. Η Γουίμπλεντον έχασε μετά από καιρό, με κακή εμφάνιση, από τη Σάτον, αλλά στη μεγάλη εικόνα υπερέχει της Κρου και οι αρχικές αποδόσεις αουτσάιντερ θεώρησα πως έκρυβαν value.

WOKING 2 DNB @ 2,00 (DAGENHAM-WOKING) 

Η Ντάγκεναμ διανύει την καλύτερή της φετινή φάση, αλλά η συνολική της δυναμική δε υποδηλώνει ομάδα που εγγυάται σταθερότητα και συνέχιση επί μακρόν του σερί της. Αντίθετα, η Γουόκινγκ είναι από τις πολύ δυνατές παρουσίες, δικαιότατα είναι 4η και αυτή η πραγματικότητα μέχρι τώρα μεταφράστηκε στα σετ, όπου πρόλαβα ένα ξεχασμένο 2,00 στο DNB.

OLDHAM 2 DNB @ 2,15 (DORKING WANDERERS-OLDHAM) 

Εδώ, στο στιγμιότυπο που διάβασα την αγωνιστική, οι αποδόσεις της Όλνταμ είχαν ήδη υποχωρήσει, σε σχέση με ό,τι άνοιξε. Ωστόσο, διέκρινα πως υπήρχε ακόμα μπόλικο ψωμί και το πόνταρα στο 2,15, με το σημείο πλέον να κινείται σε αποδόσεις ισορροπίας ή φαβορί – είχε ανοίξει στο 2,80+ !

Betwork value bet. Στοίχημα. Bet Therapy
Δεν είναι για τόσο χαμηλά η Όλνταμ και θα μας δώσει ευκαιρίες για στοίχημα

Είναι καιρός που η Ντόρκινγκ δεν αποδίδει καλά και το τεχνητό της χορτάρι θεωρώ δεν αρκεί. Η Όλνταμ, μπορεί να μην είναι για ψηλά, αλλά δεν είναι και για 21η. Πήρε το τονωτικό της Χ με την πολύ δυνατή Νοτς Κάουντι και, παρότι δεν το άξιζε απόλυτα, εδώ το εμπόδιο θα είναι αισθητά χαμηλότερο.

MAIDENHEAD 2 DNB @ 2,00 (SCUNTHORPE-MAIDENHEAD)

Ισχύει ό,τι και παραπάνω για την ξεχασμένη τιμή που έτρεχε στο DNB και, ακόμη κι αν δεν είμαι ο μανιακός των early, ε, δε θα πω και όχι. Η Σκάνθορπ συνεχίζει μεταξύ μέτριου και κακού προφίλ, η Μέιντενχεντ είναι σε συμπαθητική φάση και έκρινα πως είχε καλύτερη τύχη από τις αποδόσεις αουτσάιντερ.

EASTLEIGH 2 DNB @ 1,91 (WEALDSTONE-EASTLEIGH) 

Στα χαρτιά μου, η Γουέλντστοουν έπρεπε να είναι στις θέσεις υποβιβασμού. Βάσει εμφανίσεων, εννοώ. Την Τρίτη μάλιστα αποκλείστηκε και από το FA Trophy από την Τσέλμσφορντ (θέσεις ανόδου στην από κάτω κατηγορία). Η Ίστλι είναι μάχιμη και έρχεται από αντίστοιχες εμφανίσεις, οπότε θα την περίμενα περισσότερο φαβορί απ’ όσο προσφέρεται.

Betwork: Στοίχημα σε Περού και Χιλή

Πριν κλείσω, να πω ότι έχουν ανοίξει πλέον αποδόσεις σε Chile Primera και Peru Liga 1. Δεν είμαι άνθρωπος των πρώτων αγωνιστικών, ωστόσο ένα betting tip για την κόντρα της Σπορτ Μπόις (μπόλικα οικονομικά, καθυστερημένη και κακή προετοιμασία).

Για κόντρα είναι και η Καχαμάρκα – η Κούσκο πέρσι υποβιβάστηκε τελευταία στιγμή, ενώ είχε ενισχυθεί ξέροντας πως θα παίξει Λίγκα 1, και δεν έχει θέματα υψομέτρου. Το 1,70 στον άσο είναι λίγο, κατά τη γνώμη μου, αλλά το αφήνω εδώ.

Επίσης και η σημαντικά ενισχυμένη Σιενσιάνο αδικείται από τις πρώτες αποδόσεις στη Λίμα κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο, ωστόσο η τελευταία επίσης έχει δυναμώσει και, καφενειακά, είμαι πιο μετρημένος εδώ.

Χαιρετώ!