Νύχτα Στάσου – Fútbol Chileno II

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνιασμένο μπαντονεόν που μοιρολογάει τα βάσανα της Παλαιστίνης. Τη ματωμένη γη που το value bet είναι να δεις το φως άλλης μιας μέρας…

bet therapy value bet

Νύχτα Στάσου – Fútbol Chileno

Το να πάρουν λοιπόν τον τίτλο οι “ανθρακωρύχοι” είναι κυριολεκτικά κοσμοϊστορικό γεγονός. Το αποψινό ματς της Κομπρεσάλ θα είναι πολύ παραπάνω από ένα ματς ποδοσφαίρου.

Νύχτα Στάσου – Fútbol Uruguayo

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνό μπαντονεόν που μοιρολογάει την ήττα της Μπόκα στο Λιμπερταδόρες. Εκεί που value bet είναι να μη κολλήσεις στα σκάρτα της περασμένης μέρας…

value bet of the day στοίχημα bet therapy

Value Bet of the Day: Dinamo

Αρκετά φτωχό το πρόγραμμα της Δευτέρας, ισχνές και οι επιλογές για στοίχημα. Υπάρχει πάντως ένα δυνητικό value bet που ξεχωρίζει δια γυμνού οφθαλμού.

Τα value bet των άλλων: UK Coupon

Το να διαβάζεις – φιλτράρεις τις αναλύσεις των άλλων είναι από τις πιο ωραίες φάσεις στο στοίχημα. Ειδικά Σάββατο μεσημέρι στο UK Coupon – με κλασσικά value bet χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

value bet of the day

Value Bet of the Day: Union La Calera

Tο μεγαλύτερο value bet της ημέρας ξεκινάει σε δύο ώρες στη Χιλή. Ειδικά για όσους αρέσκονται σε στοίχημα με βάση το κίνητρο.

Τα value bet των άλλων: Friday Trixie

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά με ρέγουλα. Το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και παρέα. Αν νογάς την κουζίνα κοπιάζεις. Αν όχι, αρκείσαι σε μαντινάδες και ρεμέντια. Άντε, γεια μας μωρέ!