','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Saturday Value Bet Fest

Τι κάνεις όταν έχεις ένα καλό value bet και δυο, τρία για γαρνιτούρα; Δεν θέλει φιλοσοφία, ένα βασικό μονό στοίχημα και ένα σύστημα με μίζα fun bet.

Προγνωστικά Φινλανδίας

Δεν υπάρχουν προγνωστικά στοιχήματος – υπάρχει μόνο αξιολόγηση αποδόσεων. Και στα κιτάπια του Καθηγητή Μυστήριου, ο άσσος της Oulu είναι για 2.30+ ενώ στο Ilves Tampere – SJK Seinäjoki φαβορί είναι ο άσσος.

Το Value Bet της AIK

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης όπως την ξέρουμε εμείς – ή ΌΪΚΟ όπως θα σε επιπλήξουν πως λέγεται οι ντόπιοι – έχει ξεκινήσει απογοητευτικά την Allsvenskan με 1-4-7. Οι εμφανίσεις της όμως δεν ήταν τόσο άσχημες. Ειδικά στα δύο τελευταία με Κάλμαρ και Έλφσμποργκ, θα μπορούσε να έχει 6 βαθμούς αντί για έναν.

Η διακοπή είθισται να ευνοεί ομάδες σε τέτοια κατάσταση. Που το πρόβλημα δηλαδή είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό. Το παιχνίδι με την Μπρομαποϊκάρνα είναι τυπικά εκτός έδρας, αλλά στην πράξη θα μοιάζει περισσότερο σαν εντός. Το 2.45 στο διπλό είναι value bet.

Στοίχημα στη Β΄ Νορβηγίας

Εκ πρώτης όψεως το 1.50 στο Kristiansund v Hødd μοιάζει λογικότατη απόδοση. Σταθερά καλή εικόνα με 6-4-1 και επιθετικότητα η γηπεδούχος, σε σταθερή πτώση με 1-3-5 η φιλοξενούμενη.

Έχω όμως σημειωμένη την Χοντ σαν σκληροτράχηλη ομάδα που κόντρα στα ειωθότα της λίγκας, παίζει καλύτερα κλειστά και εκτός έδρας. Δεν είναι τυχαίο που οι 2/3 νίκες της ήταν εκτός. Οπότε στον συνδυασμό μιας αφελούς ομάδας που δεν έχει μάθει να ανοίγει άμυνες κόντρα σε καλή οργάνωση και κυνισμό, ελλοχεύει το μπαμ.

BET FEST 🍻 Bet Therapy Betting Tips

Στο τέλος της ημέρας, το στοίχημα παραμένει πάντα προσωπική υπόθεση. Όση πληροφορία κι αν αποδελτιώσεις, όσες συμβουλές κι αν συλλέξεις, η τελική ευθύνη της διαλογής είναι μοναχικό σπορ.

Στα πινακάκια του Bet Therapy, αφήνουμε κοινή θέα τη δική μας άποψη. Τα value bet που κουμπώνουν με την ιδιοσυγκρασία και τις προδιαγραφές του Καθηγητή Μυστήριου, του Φλάινγκ Ντάτσμαν κοκ.

Καθηγητής Μυστήριος Value Bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.