','

' ); } ?>

Τελευταία αγωνιστική Τυνησίας

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Τυνησία. Το Bet Therapy εξετάζει τα πιθανά σενάρια και κατά πόσο μπορεί να οδηγήσουν σε value bet. Γιατί στο στοίχημα το παν είναι οι αποδόσεις.

Value bet στον 1ο όμιλο

Οι τέσσερεις πρώτοι από κάθε όμιλο στα πλέι οφ. Η βαθμολογία παίζει ρόλο καθώς ο 1ος ξεκινάει με 4β, ο 2ος με 3β, ο 3ος με 2β και ο 4ος με μηδέν. Το ίδιο ισχύει και για τα πλέι οφ του υποβιβασμού. Στις ισοβαθμίες μετράνε πρώτα τα μεταξύ τους και μετά η συνολική διαφορά τερμάτων.

Value bet o άσσος της Σφαξιέν

Προφανώς λοιπόν και οι Εσπεράνς και Ετουάλ Σαχέλ θέλουν να κερδίσουν. Η Μπιζερτίν πάντως είναι τεράστιο όνομα για να πέσει και έχει ντεμπούτο προπονητή (6ος μέσα στη σεζόν!)

Μονόπλευρο για τη Σταντ Τινιζιέν που όμως θα παίξει σε ουδέτερο και κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Το value bet της ημέρας είναι ο άσσος της Σφαξιέν στο 1,85. Αφενός γιατί είναι πολύ μεγάλο όνομα και καλύτερη ομάδας. Αφετέρου γιατί με ήττα της Τσεμπά είναι όλοι χαρούμενοι. Την γλυτώνει η Μπιζερτίν και αγάλλεται κι ο αντίστοιχος… Αυγενάκης – καθώς η ομοσπονδία είναι σε χρόνια διαμάχη με την Τσεμπά.

Στοίχημα στον 2ο όμιλο

Πιο απλά πράγματα στον 2ο όμιλο. Έχουν κριθεί τα πάντα εκτός από την τελική κατάταξη και των βαθμών που συνεπάγονται για τα πλέι οφ.

Στοίχημα σε Μοναστίρ και Κλαμπ Αφρικέν

Στο Ολιμπίκ Μπετζά – Κλαμπ Αφρικέν, η γηπεδούχος κρατάει την 3η θέση ακόμη και με ήττα με ένα γκολ.

Η δε Ρετζίς έχει όχι μόνο μαθηματικά υποβιβαστεί, αλλά έχει κυριολεκτικά διαλυθεί με πάνω από 10 παίκτες να έχουν ήδη φύγει. Η Μοναστίρ βέβαια θα κάνει rotation ενόψει διεθνών υποχρεώσεων, αλλά ακόμη κι έτσι θα κερδίσει εύκολα.

Bet Therapy Betting Tips

Υπάρχουν παίκτες που δίνουν μεγάλο βάρος στις τελευταίες αγωνιστικές. Πάνω στη λογική ότι οι ειδικές περιστάσεις, τα μονόπλευρα βαθμολογικά κίνητρα και οι άτυπες σχέσεις των ομάδων, δεν έχουν επαρκώς συμπεριληφθεί στις (αρχικές) αποδόσεις.

Εν μέρει, ισχύει. Το θέμα όμως είναι ότι πολύ συχνά, οι τελευταίες αγωνιστικές, περιέχουν και πολύ “θόρυβο” και διαστρέβλωση. Ψάχνουμε λοιπόν για πιθανά value bet, χωρίς όμως να εκβιάζουμε περιπτώσεις μόνο και μόνο λόγω κινήτρου.

✅ Club Sportif Sfaxien-CS Chebba 1 (1,83)

⚽ AS Rejiche-USMO US Monastir -1 (1,85)

🎯 Olympique de Béja-Club Africain 2 (2,70)

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.