','

' ); } ?>

Μουντιάλ 2026: Αρχίζει το ματς!

Το κερδισμένο στοίχημα Μουντιάλ του Κατάρ μοιάζει νωπό. Όμως το Μουντιάλ 2026 ξεκινά απόψε. Με τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής. Το πιο συναρπαστικό – value bet πρωτάθλημα που υπάρχει.

Ναι κανονικό πρωτάθλημα είναι. 18 αγωνιστικών. Που θα δώσει έξι τικέτα για το υπερθέαμα του Μουντιάλ 2026. Τον “Μπεν Χουρ” του Ποδοσφαίρου, με 48 ομάδες και τρεις διοργανώτριες χώρες.

Μουντιάλ 2026. Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Mundial 2026.
Μουντιάλ 2026: Οι ομάδες ανά Ήπειρο

Ένα Μουντιάλ με τζίρο που θα ξεπεράσει τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια. Τουλάχιστον θα παιχθεί σε τρεις χώρες με σούπερ potential. Τόσο στο Μεξικό από παλιά, όσο και σε ΗΠΑ και Καναδά, χουν γίνει τρομερά βήματα προόδου. Το soccer είναι πια τρίτο σπορ στις προτιμήσεις του κοινού.

Conmebol World Cup 2026 Qualifiers – Στοίχημα

Ας δούμε όμως στο φτερό τα ματς της πρώτης αγωνιστικής:

Βελτιωμένη η Παραγουάη στην εποχή Σκελότο. Τέλος εποχής (φυγή Γκαρέκα) και απουσίες στο Περού. Το ματς είναι για 1.70-1.80 και το 2.00+ είναι value bet. Όπως φωταγωγήθηκε και η Times square της Νέας Υόρκης στη γλώσσα των Γκουαρανί: “Τίποτα δεν μας σταματά!”

Η Κολομβία τρέχει 9-2-0 και 6-2-0 με Λορένσο στον πάγκο. Έχει και τις δάφνες από τη νίκη με Γερμανία. Η Βενεζουέλα όμως έχει καλό ρόστερ και το 1.33 είναι χαμηλό.

Παροξυσμός με κάθε μετά-Μουντιάλ αφορμή στην Αργεντινή. Χαμηλό όμως το 1.40 κόντρα στο ποιοτικό Εκουαδόρ. Αν δεν φάνταζε περίεργη η επιλογή προπονητή του Ισημερινού – ο Ισπανός προπονητής του Κατάρ στο Μουντιάλ – θα παίρναμε ανάποδες.

Bet Therapy Value Bet

Η Ουρουγουάη είχε πελάτη την Χιλή ακόμη και την εποχή της χρυσής γενιάς. Τώρα με Μπιέλσα στον πάγκο και τη νέα φουρνιά της Χιλής να μην πείθει, το 1.72 είναι παραπάνω από δίκαιο.

Η Ουρουγουάη με μόνιμο υπηρεσιακό τον Ντινίζ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τη Βολιβία. Η οποία έχει εστιάσει πλήρως στο προσεχές ματς με την Αργεντινή στη Λα Παζ. Από 4-0 και πάνω…

World Cup Value Bet στοίχημα
World Cup Value Bet στοίχημα