','

' ); } ?>

Betwork: Το βάσανο της Επιλογής

Όταν πρωτοήρθα σε επαφή με το στοίχημα, μέχρι να πάρω χαμπάρι περί τίνος επρόκειτο, δεν είχα εντοπίσει έγκαιρα τον Γιώργο Παρασκευά. Όταν πια τον εντόπισα είχε σιγά σιγά αρχίσει να αποσύρεται από το προσκήνιο. Παρ’ όλα αυτά, κάπου, κάποια στιγμή συνάντησα μια φράση του η οποία έλεγε πως το δύσκολο σημείο στο στοίχημα είναι όταν κερδίζεις.

Γιατί τότε αναρωτιέσαι “ποιος είμαι εγώ για να κερδίζω”; Απέδιδε τη δυσκολία, δηλαδή, στη μαθημένη ηττοπάθεια, ενδεχομένως και στο 99%-1% που αντιστοιχεί σε όσους χάνουν μακροχρόνια στο παιχνίδι σε αντιδιαστολή με όσους κερδίζουν μακροχρόνια – ενδεικτικό το ποσοστό, αλλά κάπου εκεί εικάζω πως κινείται.

Ποιος αλήθεια είμαι εγώ και που πάω…

Θα επιχειρήσω να επεκτείνω ελαφρά την παραπάνω φράση, συμφωνώντας, αρχικά, με αυτή και προσθέτοντας πως η ισχύς της δεν περιορίζεται μόνο στο στοίχημα, αλλά σε όλη τη ζωή και την καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση, ας μείνουμε στα πλαίσια του στοιχήματος. Αγωνιστικά μιλώντας, λοιπόν, το δυσκολότερο σημείο ενός παίκτη είναι οι συνεχόμενες νίκες, το τρέχον συν στο ισοζύγιο μιας ορισμένης περιόδου κ.ο.κ.

Κι αυτό γιατί όταν χάνεις, όταν έρχεσαι από ήττες ή το ισοζύγιό σου γράφει μείον τότε, ως προς την έκβαση της μάχης σου με το παιχνίδι, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να προσπαθείς. Είναι απλά τα πράγματα. Υπάρχει και η περίπτωση να εγκαταλείψεις, αλλά τότε δε συζητάμε για προσπάθεια ανατροπής των αποτελεσμάτων. Ουσιαστικά παύεις να είσαι παίκτης στοιχήματος, οπότε δεν έχεις να αξιολογήσεις δύσκολο ή εύκολο σημείο. Τραβάς τα καλώδια και τέλος.

Εφόσον αποφασίζεις, επομένως, να συνεχίσεις να εμπλέκεσαι στο παιχνίδι, τότε το να είσαι σε θέση χαμένου είναι μια εύκολη υπόθεση. Χάνω, οκ, συνεχίζω να προσπαθώ να ανατρέψω την κατάσταση. Υπάρχουν κάποια διλήμματα χαμηλότερου επιπέδου, που καλείσαι να επιλύσεις, αλλά ως προς την αναμέτρησή σου με το παιχνίδι, η πορεία είναι μια. Προς τα μπρος.

Στο σταυροδρόμι στο σταυροδρόμι…

Όταν κερδίζεις, όμως, κι εδώ νομίζω ήθελε να σταθεί ο Παρασκευάς, το θέμα γίνεται πολύπλοκο κι αυτό συμβαίνει, θεωρώ, επειδή υπεισέρχεται – εκεί που δεν υπήρχε – ένα απ’ τα μεγαλύτερα βάσανα στην ιστορία της ανθρώπινης ιστορίας. Η επιλογή.

Είναι η στιγμή που βρίσκεται κανείς αντιμέτωπος με το σταυροδρόμι του πώς να κινηθεί. Προς τη συντήρηση; Τη σταθεροποίηση; Τη μεγιστοποίηση των κερδών, είτε μέσω αύξησης πονταρίσματος είτε μέσω κάποιας αλλαγής στη μέθοδο με τη λογική πως υπάρχει και το καλύτερο; Αυτό που δεν έχω βρει ακόμα;

Ξέρουμε αρκετά καλά οι στοιχηματζήδες πως όταν μια αδύναμη ομάδα καταφέρνει, με κάποιο τρόπο, να κάνει το 0-2 απέναντι σε ένα θηρίο 2-2 τότε το πιο πιθανό είναι, αν υπάρχει χρόνος, να γύρει προς το 2-3 το παιχνίδι και όχι προς το 3-2. Γιατί η συμπεριφορά της αδύναμης ομάδας μολύνθηκε απ’ το μικρόβιο της επιλογής το οποίο δυσκολεύεται να διαχειριστεί κι αυτή η αμφιβολία της πληρώνεται.

Να πάω για τη νίκη; Να πάρω το Χ; Όσο έχανε 0-2 δεν υπήρχε κανένα ζήτημα, ήταν μονόδρομος η επιλεχθείσα στάση. ‘Εχοντας επίγνωση πως έχουμε μπροστά μας ένα θηρίο, λοιπόν, όπως το στοίχημα, η συζήτηση μπορεί να τραβάει ώρες, ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει παρέες που απολαμβάνουν την μπίρα ή το τσιπουράκι τους!

Betwork Value Bet 🍻 UK Coupon

Στα αγωνιστικά ζητήματα, δυστυχώς, οι χρόνοι μου είναι τόσο άστατοι και ακαθόριστοι που το πότε καταφέρνω να ποντάρω αποτελεί πλέον μια διαδικασία που έχει παραδοθεί στην τυχαιότητα, όσο κι αν παραμένω σε επαφή με τη δράση και την εξέλιξη των πρωταθλημάτων που παρακολουθώ.

Βέβαια, μην είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, οι περουβιάνοι και οι χιλιάνοι έχουν διαφορετικά ωράρια από τους Άγγλους και μάλλον πρέπει να συνεννοηθώ με τον Μυστήριο, ώστε να μιλάω γι’ αυτούς στις αρχές της εβδομάδας και όχι τις μέρες των αγώνων. Θα το βρούμε. Χιλή, ωστόσο, δεν παίζει αυτό το τριήμερο, λόγω κυπέλλου, ενώ στο Περού δε θα ποντάρω κάτι.

Έτσι, για το σβήσιμο της σεζόν, για σήμερα, στο πασχαλινό πρόγραμμα των Άγγλων, έπαιξα ένα πολύ σοφτ σύστημα με τα +0.0 των Northampton(@ 1,95), Bromley (@ 1,85), Eastleigh (@ 1,85). Αλλά το έπαιξα αργοπορημένα και με διάθεση καθαρά ρομαντική και ανοιξιάτικη.

Betwork Betting Tips

Χαιρετώ!