','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: 4 value bet

Μας έχει φάει τα αυτιά ο Φλάινγκ Ντάτσμαν για πιθανή μπόμπα σε αναβίωση ντέρμι στη Δανία, αλλά οι σημερινές μας επιλογές θα βασιστούν στην καλοσύνη των ξένων! Εννοείται πως μπορούμε άνετα να πάμε κουβά και από μόνοι μας. Τα πάντα όμως στη ζωή, αποκτούν νόημα όταν μοιράζονται. Αυτό είναι το πραγματικό value bet. Έτσι και στο στοίχημα, η συζήτηση και ο κοινός τόπος φτιάχνουν τη μαγεία.

Κλεμμένα value bet

Θα το λέμε κάθε καλοκαίρι. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Όπως λοιπόν στο καλοκαιρινό λιοπύρι στις Κυκλάδες, πιάνεις δεξιά, για να ξαλαφρώσεις τη συκιά που γέρνει στο δρόμο, έτσι ακριβώς πάμε και ταμείο. Κι ας μας κοιτάνε οι “άνιωθοι”, φωνάζοντας, μα αυτά δεν είναι δικά σου σημεία.

Στοίχημα παντού

Καπηλεύεσαι λέει τον κόπο των άλλων και αυτό είναι επιλήψιμο. Όχι φιλαράκια! Το πιο δύσκολο δεν είναι να βρεις αριστερά και δεξιά ιδέες για σημεία. Το δύσκολο είναι να τις αξιολογήσεις και να τις ξεδιαλέξεις. Γιατί το 90% των προτάσεων που θα διαβάσεις είναι απλά για πέταμα. Ε ναι!

Ακόμη και οι σοβαροί άνθρωποι, με γνώση και μεράκι, έχουν δικαίωμα στη μπαλαφάρα και την αστοχία. Όλοι μας χρειαζόμαστε κοσκίνισμα, όλοι κουβαλάμε τα πετραδάκια μας. Κρατάμε λοιπόν εδώ τρία ματσάκια από εκλεκτούς league experts του Match Money. Προσθέτουμε και αυτό του Φλάινγκ Ντάτσμαν και πάμε!

Bet Therapy Betting Tips

Bet Therapy τα value bet των άλλων
Bet Therapy – Τα value bet των άλλων

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.