','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Ντάλα μεσημέρι

Χωρίς περιττές εισαγωγές. Ντάλα μεσημέρι με δύο επιλογές στην καλοσύνη των ξένων! Φυσικά και ο καθένας μας πάει άνετα κουβά και από μόνος του. Το πραγματικό value bet όμως είναι όταν μοιράζεσαι. Έτσι και στο στοίχημα, κουβέντα και καφεδάκι – έστω διαδικτυακά – φτιάχνουν τη μαγιά.

Κλεμμένα value bet

Θα το λέμε κάθε καλοκαίρι. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Όπως λοιπόν στο καλοκαιρινό λιοπύρι στις Κυκλάδες, πιάνεις δεξιά, για να ξαλαφρώσεις τη συκιά που γέρνει στο δρόμο, έτσι ακριβώς πάμε και ταμείο. Κι ας μας κοιτάνε οι “άνιωθοι”, φωνάζοντας, μα αυτά δεν είναι δικά σου σημεία.

Ντάλα μεσημέρι – Προγνωστικά Στοιχήματος

Κρατάμε λοιπόν σημειώσεις: Τσβόλε – Ουτρέχτη στην Ολλανδία σε δύο ώρες. Το διπλό της Ουτρέχτης έχει ανέβει από το 2.00 στο 2.45! Γιατί όμως; Μάλλον γιατί η Ουτρέχτη ξεκίνησε λάθος. Αλλιώς, σαν potential, οι δυο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Τα εξηγεί ωραία ο Πετρής στο Match Money Με βάση την ποιότητά της, πάντως και τις λύσεις που διαθέτει, το διπλό παίζεται άνετα στο 2.20+

Είχαμε σημειωμένη την Wehen σαν την πιο αδύναμη ομάδα της Bundesliga 2. Τη συνέχεια μας τη δίνει ο Ανέστης Ζαχαράκης: “Ευκαιρία για τη Νυρεμβέργη να διπλώσει νίκες πριν τα ζόρικα ματς με Λάουτερν και Φιρτ. Οι Φράγκοι έβαλαν τρία γκολ στην Οσναμπρικ, δύο στο Αννόβερο και στην πρεμιέρα με τη Χάνσα έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Όλα δείχνουν τελικά, ότι ο Ουζούν, ο Τούρκος αποκάλυψη της Νυρεμβέργης, θα αγωνιστεί κανονικά επομένως ο άσος στο 2,05 είναι μία εντελώς fair επιλογή.”

Στοίχημα παντού

Καπηλεύεσαι λέει τον κόπο των άλλων και αυτό είναι επιλήψιμο. Όχι φιλαράκια! Το πιο δύσκολο δεν είναι να βρεις αριστερά και δεξιά ιδέες για σημεία. Το δύσκολο είναι να τις αξιολογήσεις και να τις ξεδιαλέξεις. Γιατί το 90% των προτάσεων που θα διαβάσεις είναι απλά για πέταμα. Ε ναι!

Ακόμη και οι σοβαροί άνθρωποι, με γνώση και μεράκι, έχουν δικαίωμα στη μπαλαφάρα και την αστοχία. Όλοι μας χρειαζόμαστε κοσκίνισμα, όλοι κουβαλάμε τα πετραδάκια μας. Κρατάμε λοιπόν και ένα τρίτο ματσάκι (του Γερμανού) για όποιον θέλει αουτσάιντερ και πάμε!

Bet Therapy Betting Tips

Πρόσεξε μόνο γιατί είπαμε. Τα ματς ξεκινάνε ντάλα μεσημέρι. Και όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Μέχρι να γραφτεί το κείμενο, η Ουτρέχτη έπεσε στο 2.25 – όλα good!

στοίχημα ή value bet
Στοίχημα ή value bet

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.