','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Ελέφαντας στο σαλόνι

Καιρό είχα να σκάσει μύτη ο Ελέφαντας στο σαλόνι. Διάβασε τις εφημερίδες του, χάζεψε στα site και αφέθηκε στην καλοσύνη των ξένων! Γιατί καλή η πάρτη μας, αλλά το πραγματικό value bet είναι το μοίρασμα. Παντού και στο στοίχημα.

Κλεμμένα value bet

Θα το λέμε κάθε ξανά και ξανά – πόσο που δεν λέει να φύγει το καλοκαίρι. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα.

Όπως λοιπόν στο summer λιοπύρι στις Κυκλάδες, πιάνεις δεξιά, για να “ξαλαφρώσεις” τη συκιά που γέρνει στο δρόμο, έτσι ακριβώς πάμε και ταμείο. Κι ας μας κοιτάνε οι “άνιωθοι” – μα αυτά δεν είναι δικά σου σημεία.

Περσινά odds

Μπαλάρα η Αδελαϊδα στην πρεμιέρα, δεν βλεπόταν η Σίτι της Μελβούρνης. Πολύ σημαντικό το αβαντάζ έδρας. Περσινές οι αποδόσεις της αγοράς.

Στοίχημα ή value bet των άλλων
Στοίχημα ή value bet των άλλων

Στο Μεξικό η Κρουζ Αζούλ παίζει τα ρέστα της. Από συναπτές καλές εμφανίσεις, αδικείται κάργα από τη βαθμολογία.

Στοίχημα σε δύο διπλά

Δίνει ρέστα έως τώρα η Go Ahead Eagles στην Eredivisie. Αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο της και άλλο παρά τυχαία είναι η βαθμολογική της θέση. Ακόμη καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, πιο ουσιαστική επιθετικά και με περισσότερες λύσεις…

“Ανάσταση” το 2-0 επί της Κοζέντσα για την Σαμπντόρια. πρώτη νίκη από την πρεμιέρα και πρώτοι τρεις εντός έδρας βαθμοί. Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του Αντρέα Πίρλο στα δύο γκολ. Ήταν να μη γίνει η αρχή…

Bet Therapy Betting Tips

Προσοχή, το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και καλή παρέα. Αν σου αρέσει κάτι δοκιμάζεις. Αν όχι μένεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Δεν είναι για όλους τα value bet… Εβίβα!

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.