','

' ); } ?>

Το παράδοξο της Δευτέρας

Η Δευτέρα εξ ορισμού δεν είναι καλή μέρα για στοίχημα. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο μικρός αριθμός των διαθέσιμων αγώνων στο κουπόνι της Δευτέρας, δυσκολεύει πολύ την αλίευση value bet. Στον αντίποδα, οι αποδόσεις είναι πολύ πιο ευμετάβλητες, λόγω της συγκέντρωσης τζίρου σε παιχνίδια που μέσα στο Σ/Κ θα είχαν περάσει απαρατήρητα. Και εκεί ακριβώς ανοίγουν χαραμάδες για παιχνίδι. Γιατί η “σοφία του πλήθους” και το value bet, είναι δύο αντιφατικές έννοιες. Και το μόνο που συνήθως δεν διακρίνει η “μάζα”, είναι τον ελέφαντα που απολαμβάνει τον καφέ του στο σαλόνι…

Κόντρα στο ρεύμα

📉 Στην Πολωνική Ekstraklasa, η Βίσλα Πλοκ υποδέχεται την Λέγκνιτσα, με τους γηπεδούχους να έχουν μπει δυναμικά στην σεζόν (3/3 νίκες και 10-1 τέρματα). Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με με το 0-1-1 της φιλοξενούμενης, έστειλαν ποντάρισμα στον άσσο που από το αρχικό 2,05 παίζεται πλέον στο 1,65 – με συνέπεια το 2 DNB να έχει εκτοξευτεί στο 3,75.

💣 Η Λέγκνικα όμως παίζει σταθερά καλύτερα από τα αποτελέσματά της και θα μπορούσε άνετα να είχε πάρει το τρίποντο τόσο στην πρεμιέρα (1-1 με τη Ραντόμιακ) όσο και στο εντελώς κόντρα στη ροή του ματς, 1-2 από τη Βάρτα. Η Βίσλα Πλοκ δεν έγινε ξαφνικά Λέγκια επειδή κέρδισε τρία ματς (οι προβλέψεις εξάλλου την είχαν στις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και οι αποδόσεις δεν λένε καθόλου την αλήθεια!