','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Δεύτε λάβετε φως!

Άντε να περάσει και αυτή η Κυριακή και να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Τελευταία Κυριακή που μπορείς να ξεκινήσεις να βλέπεις μπάλα από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς και για παίξεις και στοίχημα. Όχι όμως αβασάνιστα ή για να περνάει η ώρα. Με σχέδιο και λογική value bet. Έστω και ποντάροντας στην καλοσύνη των ξένων και τα δικά τους value bet. Δεύτε λάβετε φως!

Τα value bet των άλλων

Δύο και καλά σήμερα, ένα που συμφωνούν Ζαχαράκης και Καθηγητής Μυστήριος και άλλο ένα από το Μπατιράκι, το οποίο φυσικά δεν έχει ανάγκη να συμφωνήσει με κανέναν…

14:30 Bielefeld v Magdeburg 1 (2,37)

Την αφορμή την δίνει ο Ζαχαράκης στο τελευταίο φύλλο της Match Money, σιγοντάρει όμως και ο Καθηγητής Μυστήριος που είδε το προχθεσινό Μαγδεμβούργο – Ντάρμσταντ.

Η Αρμίνια έρχεται από τεράστια νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με την Πάντερμπορν και είχε δύο ημέρες ξεκούρασης παραπάνω. Πόσο μάλλον που το Μαγδεμβούργο την Πέμπτη αναγκάστηκε να αγωνιστεί για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, στην δίκαιη ήττα από την Ντάρμσταντ.

στοίχημα στο πάθος και το πείσμα της Μπίλεφελντ
Βγάζει θέληση και πάθος η Αρμίνια – Value bet κόντρα στο κουρασμένο Μαγδεμβούργο

Must win για την ουραγό Αρμίνια Μπίλεφελντ, που βάσει ποιότητας ρόστερ, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο πρώτο μισό της βαθμολογίας!

Το value bet του Μπατίρακα

Εννοείται ότι θα κλέψουμε σύκα και από το χωράφι του Μπατίρακα. Ακόμη κι αν κάποιες φορές μας προκύπτουν… φραγκόσυκα, ξέρουμε ότι στο τέλος οι συκοφάντες θα κρυφτούν στις τρύπες τους.

💣 14:30 Burnley v Blackburn 2 DNB (3,75)

Ειδικά στην Ινγκλατέρα, ο Μπατίρακας είναι λίρα εκατό. Πάμε λοιπόν στο μεγάλο ντέρμπι του East Lancashire, επίσης επονομαζόμενο και “Cotton Mills derby”. Εκτός από τοπικό ντέρμπι όμως, είναι και μάχη κορυφής, μεταξύ πρώτου και δεύτερου.

Η δε Μπέρνλι δεν είναι και κανένα τρένο εντός – με ρεκόρ 6-4-0 και 10 γκολ παθητικό σε 10 ματς. Τώρα γιατί αυτός ο άσσος είναι για μόλις 1,70 μόνο οι μπουκ και τα αυτοματοποιημένα κιτάπια τους το ξέρουν. Αλλά όπως λέει και ο Μπατίρακας, ακόμη και 10 νίκες να είχε εντός η Μπέρνλι, πάλι θα ψηνόταν για στοίχημα να σπάσει το αήττητο…