','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Δευτέρα λάβετε φως!

Δευτέρα με την Μπάρμπαρα, μέρα ιδανική για χιονοπόλεμο και λουκάνικα στο τζάκι. Στο ενδιάμεσο ας παίξουμε κι ένα στοίχημα για σκάνε μαζί με τα alert της πολιτικής προστασίας και οι ειδοποιήσεις των γκολ. Όταν εξάλλου τα λουκάνικα και τα value bet είναι κερασμένα από φίλους, αγγίζουμε τελειότητα. Βασιζόμενοι δηλαδή στην καλοσύνη των ξένων και τα δικά τους value bet. Δεύτε λάβετε φως!

Τα κερασμένα value bet της Δευτέρας

Ένα εξαιρετικό treble μας κερνάει η σημερινή μέρα. Δύο φαβορί κι ένα αουτσάιντερ που βάσει αποδόσεων, αξίζουν το στοίχημα μας, ανεξάρτητα από το αν χιονίζει ή βρέχει…

20:30 Mannheim v Verl 1 (1,90)

Θυμάμαι μια (όχι πολύ) παλιά ιστορία για το γήπεδο της Μανχάιμ . Οι φασαριόζοι οπαδοί της, όχι μόνο τα έκαναν λίμπα, αλλά στο καπάκι πλήρωναν οι ίδιοι τα πρόστιμα που έτρωγε η ομάδα. Κάπως έτσι έχω στο μυαλό μου το Carl-Benz-Stadion της Μανχάιμ σαν δύσκολη έδρα.

Όταν λοιπόν έρχεται ένας άνθρωπος που παρακολουθεί την Γ΄ Γερμανίας με μεγαλύτερη ευλάβεια και από προτεστάντη trader της πορεία του χρήματος και γράφει τα ακόλουθα, υιοθετώ χωρίς αναστολές.

Value bet στοίχημα. προγνωστικά στοιχήματος. Bet Therapy
Το Μανχάιμ ήταν δύσκολη έδρα ακόμη και πριν το στοίχημα

“Για αυτούς που αναζητάνε καλά φαβορί, η Μάνχαϊμ τη Δευτέρα στο 1,90 είναι εξαιρετικό, αφού μιλάμε για μια ομάδα με την καλύτερη έδρα της κατηγορίας και παράλληλα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.”

Value bet σε Πολωνία & Ολλανδία

Εννοείται ότι θα κλέψουμε σύκα και από τα γόνιμα χωράφια του Match Money. Ακόμη κι αν κάποιες φορές μας προκύπτουν… φραγκόσυκα, ξέρουμε ότι στο τέλος οι συκοφάντες θα κρυφτούν στις τρύπες τους.

💣 20:00 Korona Kielce v Cracovia 1 DNB (2,40)

Απλά πράγματα. Τεράστια συσπείρωση και σημαντική βελτίωση στην εικόνα της Κίελτσε μετά από αλλαγή προπονητή. Άπαντες έχουν βάλει πλάτη από τη στιγμή που ανέλαβε ο επί χρόνια παίκτης/αρχηγός Κούτσερα και το γήπεδο θα είναι κόλαση κι απόψε.

Για την Κρακόβια, επισημαίνω το σχόλιο του Βασίλη Τσαπραλή. “Ωστόσο, είναι ακόμα νωπή η εικόνα της άμυνας της Κρακόβια στη φιλική ήττα με 0-6 από τη Χάνσα Ροστόκ (09/1), αμέσως μετά τη χειμερινή πώληση του στυλοβάτη στόπερ Ρόντιν(Οστάνδη).

21:00 Willem II v Eindhoven 1 (1,85)

Από διαμετρικά αντίθετα αποτελέσματα και εμφανίσεις οι δύο ομάδες. Η Βίλεμ διέσυρε τη Χέλμοντ (5-1) στο γειτονικό ντέρμπι και έφτιαξε το κλίμα. Πετυχαίνει μια ΦΚ Αϊντχόφεν πληγωμένη από όλες τις απόψεις. Ευκαιρία για back to back νίκες.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.