','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: UK Coupon

Το να διαβάζεις – φιλτράρεις τις αναλύσεις των άλλων είναι από τις πιο ωραίες φάσεις στο στοίχημα. Ειδικά Σάββατο μεσημέρι στο UK Coupon – με κλασσικά value bet χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Ρεπετισιόν για τυχόν… αδαείς. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Αρκεί να ξέρεις να τα διαλέγεις. Όπως όταν πιάνεις στην άκρη του δρόμου στις Κυκλάδες. Για να να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει. Για να μαζέψεις value bet σημεία από σοβαρούς tipsters.

UK Coupon Value Bet

Εδώ θα αντιγράψουμε στεγνά, old school Μπατίρακα και Τσούτη. Δεν έχουν μείνει δα και πολλοί που να διαβάζονται στο Match Money.

Δεν το λες και κλασσικό Midlands derby του WBA v Leicester, αλλά όσο να ναι, μια αντιπαλότητα την έχει. Με 5/6 νίκες η Γουέστ Μπρομ και 4-2-0 στο Χόουθορνς, φαντάζει λάθος το να είναι αουτσάιντερ. Ακόμη και κόντρα στην Λέστερ. Η οποία παρεμπιπτόντως δείχνει αλλεπάλληλα σημάδια μπουκώματος τελευταία.

Το μεγάλο κόλπο όμως, το βλέπει ο Μπατίρακας στην Πρέμιερ Λιγκ. Αγύριστο κεφάλι – παρότι δεν είναι Αρβανίτης – επιμένει πως η φετινή Μπρέντφορντ είναι η χειρότερη από όταν ανέβηκε στην Πρέμιερ.

Η δε Λούτον είναι ομάδα “κακό σπυρί”, έρχεται και φτιαγμένη από την πρώτη της εντός έδρας νίκη, δίνουν και τα κομπιούτερς των νερντς το διπλό στο 6.00+ δεν το συζητάμε, ακολουθούμε τα κολλήματα του Μπατίρακα χωρίς καμία ενοχή.

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά με ρέγουλα. Το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και παρέα. Αν νογάς την κουζίνα κοπιάζεις. Αν όχι, αρκείσαι σε μαντινάδες και ρεμέντια. Άντε, γεια μας μωρέ!

Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων value bet therapy
Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.