','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Value bet double

Ελέφαντας στο σαλόνι θα πει, αυτό που είναι μπροστά μας, αλλά δεν το βλέπουμε μόνοι μας. Πολλές φορές, ακόμη και για κάτι προφανές, χρειαζόμαστε την καλοσύνη των ξένων για να το δούμε. Πόσο μάλλον στο στοίχημα, που κανείς δεν μπορεί να είναι ειδικός και να βρίσκει παντού value bet.

Στοίχημα: Όλοι αδέρφια είμαστε

Θυμάμαι πολύ παλιά που είχα πάει να πάρω εισιτήρια για ένα ντέρμπι σε σύνδεσμο. Μου δίνει ο σύντροφος τα τρία εισιτήρια που ζήτησα, πληρώνω το κλασσικό “καπέλο” και ρίχνω μια ματιά. Ίδια θύρα, αλλά σε άλλη σειρά το καθένα.

Ρε φίλε τι είναι αυτά του λέω – το κάθε ένα είναι και σε άλλη σειρά! Και γι’ αυτό χολοσκάς μου λέει με κατανόηση: “Όλοι αδέρφια είμαστε!”

Έτσι και στο στοίχημα λοιπόν. Όλοι αδέρφια είμαστε! Σε άλλη σειρά, αλλά στην ίδια θύρα, με μόνο στόχο να φωνάξουμε συνθήματα και να πανηγυρίσουμε αγκαλιά τη νίκη επί του Μπουκ.

Bet Therapy στοίχημα value bet Ελέφαντας στο σαλόνι

Στο πινακάκι θα βρεις δυο σημεία – “κλεμμένα σύκα” – από έτερα sites. Όμορα ή άσπονδα δεν έχει σημασία. Απλά τυχαίνει να συγκλίνουμε στην τεκμηρίωση του Γερμανού (Betmarket) και του Τσαπραλή από το Match Money. Vamos!

Κλεμμένα value bet

🐘 “Πρεμιέρα των πλέι οφς στην Αυστρία και σίγουρα έχουμε νέο μοίρασμα χαρτιών. Βελτιωμένη και με έξτρα αυτοπεποίθηση η Ριντ μετά την αλλαγή προπονητή. Σφιχτή πίσω και κοφτερή στην κόντρα. Στο Βόλφσμπεργκ έχει παράδοση καλών εμφανίσεων – ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αφερέγγυα ομάδα η ΒΑΚ…

🐘 Tεράστια σε εκτόπισμα Λέγκια παίζει τα ρέστα της στο πρωτάθλημα. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην Ράκοφ. Με νίκη βάζει φωτιά στη μάχη του τίτλου. Με 26.000 οπαδούς στο πλευρό της – sold out εδώ και μέρες. Εξάλλου η ομάδα του Ρούναιτς, είναι σταθερά καλή στην απόρθητη (8-4-0) έδρα της.

Βγάζει μάτι το 3.50 στον άσσο της Λέγκια – σαν ελέφαντας που πίνει τον καφέ του στο σαλόνι…

Bet Therapy Betting Tips

18:30 Legia Warsaw v Rakow 1 DNB (2.50) ⚽ Poland Ekstraklasa

18:00 WAC v Ried 2 DNB (3.25) ⚽ Austria Bundesliga

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.