','

' ); } ?>

Ακόμη και με Ζάσταβα είναι value bet

Ανάποδα θα ξεκινήσω σήμερα μάγκες – πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μετά από χανγκόβερ με θέα τον Ατλαντικό, ανάποδα και με επιστροφή στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, με διπλό value bet από το χθες. Τσέκαρε εδώ τα πάντα όλα προγνωστικά ποδοσφαίρου του Φλάινγκ Ντάτσμαν.

Λέγαμε από χθες για τον “δεμένο” άσσο της Μουλούντια στην αγορά του Αλιτζεριού, ε να το ξαναπούμε και σήμερα. Ντεμπούτο του τρομερού Μπενζαρτί στον πάγκο της – δηλαδή του καλύτερου μαγκρέμπ προπονητή – καυτή έδρα και 4 σημαντικές επιστροφές.

Η Μουλούντια είναι ο Ολυμπιακός της Αλγερίας και η Χλεφ κάτι σαν την Παναχαϊκή και μάλιστα φουλ στα οικονομικά προβλήματα. Στο 1,85 χθες ο value bet άσσος, παίζεται εύκολα και στο 1,75 που άνοιξε σήμερα.

🚗 Σκάρτη μια ώρα δρόμος, ακόμη κι αν έχεις Ζάσταβα ή Ντάτσια, είναι το Ταργκοβίστε από το Βουκουρέστι. Ουραγός με 0-3-7 είναι η Ταργκοβίστε, ενθουσιασμός μετά από χρόνια στη Ραπίντ Βουκουρεστίου που με τον Άντριαν Μούτου στον πάγκο πάει τραίνο (2η με 8-0-3), σαν εντός έδρας θα είναι το ματς, έχει και δύο σημαντικές επιστροφές (Alex Ioniță & Cristi Săpunaru) από τιμωρία, value bet το 2,10 στο διπλό.