','

' ); } ?>

Στοίχημα: Δευτέρα κάτι έχω

Το πρώτο που σκέφτεσαι βλέποντας κουπόνι της Δευτέρας – ειδικά μετά τον ορυμαγδό αγώνων που έφυγαν και θα έρθουν από αύριο – είναι Τσαγκαροδευτέρα. Με άλλα λόγια ρεπό παντού, ρεπό και στο στοίχημα. Εκτός αν είσαι από τους σοφιστές που βρίσκουν τρία value bet σε… δύο αγώνες. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο από Κύπρο μεριά.

Στοίχημα τη Δευτέρα

“Εσύ που έχεις πιάσει τόσες φορές στο λιμάνι της Αμβέρσας, πως τον βλέπεις τον Γιανίκ Φεράρα;” – ακούστηκε η φωνή του κουμπάρου… Η αλήθεια είναι πως δεν έχω άποψη τον λέω. Το γεγονός όμως ότι άντεξε τρεις σεζόν χωρίς να τον απολύσουν ή τον… απαγάγουν στη Σαουδική Αραβία είναι καλό σημάδι, συμπλήρωσα.

“Τα ίδια μου είπε κι ο Δώνης”, με λέει ο κουμπάρος και μου κλείνει το τηλέφωνο. Και έμεινα να κοιτάω μία το ακουστικό και μία τις αποδόσεις στο Άρης Λεμεσού – Ομόνοια στο κουπόνι της Δευτέρας.

στοίχημα και Δώνης
“Κάμνεις τον ψύλλον κάμηλον” σκέφτηκα για το value bet της Ομόνοιας

“Κάμνεις τον ψύλλον κάμηλον” σκέφτηκα, δεν μπορεί να είναι 3,60 το διπλό της Ομόνοιας με τον Άρη σκέφτηκα – τυπογραφικό θα ναι, με τον Απόλλων Λεμεσού θα παίζει. Μα δεν θωρείς τα expected goals και τη βαθμολογία μου λέει ο μαρκόνης; Έτσι βγαίνουν τα odds στο στοίχημα…

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε ασυρματιστή του λέω, τι σχέση έχουν τα expected goals σε ουδέτερο γήπεδο που θα είναι πίτα στους Ομονοιάτες. Την ώρα μάλιστα που η Ομόνοια έδειξε βελτίωση με τον Φεράρα στον πάγκο και παίζει το τελευταίο της χαρτί;

Το value bet του Αλενατόρε

Κρυμμένο καραμπινιέρο δεν βρίσκει ο Αλενατόρε“, μου έλεγε ένας ναύκληρος χθες. Του στέλνω μαρκόνι λοιπόν και έγινε έξαλλος – μόνο που δεν πήδηξε με τα ρούχα στο μεγάλο λιμάνι, φωνάζοντας ότι θα αποσύρει την ομάδα του από το Bet Therapy. Μα δεν έχεις καν στήλη τον λέω, μια κουκίδα στον χάρτη των “bet των άλλων είσαι“!

– Αυτό θα αλλάξει πάραυτα ούρλιαξε ο άσπονδος φίλος και συνέχισε απτόητος. Και επειδή είσαι τόσο σαπιοκάραβος, δεν θα σου πω καν γιατί έχει δεν έχει τύχη ο άσσος της Φότζια στη Serie C απόψε!

στοίχημα στο Αβελλίνο
Πιο γρήγορα και από ντέρμπι της Λεωφόρου

Μήπως γιατί στο Αβελλίνο είναι τραυματίας ο… Αναστόπουλος“, πετάχτηκε αδόκητα ο μαρκόνης Ε αυτό ήταν, μόνο που δεν τινάχθηκε ο ασύρματος στον αέρα από τα μπινελίκια στα ερτζιανά…

– Δεν σας λέω τίποτα λοιπόν. Ούτε για την αντιπαλότητα που υπάρχει, ούτε για το ότι τα 3.000 εισιτήρια των “φιλοξενούμενων” έφυγαν πιο γρήγορα και από αυτά του ντέρμπι της Λεωφόρου.

Και σιγά μη συμπληρώσω ότι η Αβελλίνο μετά την επιστροφή του εμβληματικού Ραστέλι στον πάγκο της, μεταμορφώθηκε (2-1-0) και παίζοντας μονότερμα στο β΄ ημίχρονο το ανίκητο Καταντζάρο και κάτσο…”

Το κουπόνι του Φλάινγκ Ντάτσμαν

Και για να μη χαθείς στη μετάφραση παίκτη μου, ιδού και οι κουκίδες στο χάρτη της σημερινής πορείας του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Κι αν σου άρεσε πες το και στους φίλους σου. Αν πάλι σε χάλασε και ψάχνεις δραμαμίνες, πρότεινε τον στους… εχθρούς σου!

value bet σε Serie C και Κύπρο
Value Bet σε Serie C και Κύπρο