','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Flying Dutchman Log 12.05

Αναπάντεχα καλή μέρα για στοίχημα σήμερα. Κυρίως για τους ταξιδευτές σε λιγότερο mainstream διοργανώσεις. Δύο value bet από την αγαπημένη Αφρική και μια “άρρωστη” απόδοση στη Ρουμανία – νοιώθω σαν να με τραβάνε απ’ το μανίκι.

Betting tips: CAF Champions League

Ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουμε μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Αφρική. Με καταφανέστατο λάθος στα odds της αγοράς. Ο κρίσιμος παράγοντας που φαίνεται να μην έχει ληφθεί υπόψη, είναι το ότι το Εσπεράνς – Αλ Αχλί, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Behind closed doors που λένε…

Σε κακή φόρμα η Εσπεράνς με δύο οδυνηρές ήττες στο πρωτάθλημα που την θέτουν εκτός τίτλου. Σε εξαιρετική κατάσταση η Αλ Αχλί που διαθέτει και σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ. Δεν υπάρχει φαβορί άσσος στο ματς!

Value bet of the day

Πάμε λίγο στο Παρίσι των Βαλκανίων, το πολύ όμορφο Βουκουρέστι για το value bet of the day. Ειλικρινά δεν ξέρω, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν νομίζω ότι χάνω κάτι και ο άσσος της Ραπίντ Βουκουρεστίου μας προσφέρεται σε “άρρωστη” απόδοση – αντί για 1.70 στο 2.20+!

Bet Therapy στοίχημα value bet
Στοίχημα – Τι μας κρύβουν οι Ρουμάνοι μπουκ;

Αδιάφορη βαθμολογικά η Sepsi και με το μυαλό αποκλειστικά στον τελικό κυπέλλου που θα γίνει στις 24/5 κόντρα στην βατή U. Cluj. Καίγεται βαθμολογικά για νίκη η Rapid του Andrian Mutu ο οποίος έχει στη διάθεση του πλήρη αποστολή.

Καίγεται γιατί με νίκη ανεβαίνει στην 4η θέση. Η οποία δίνει εισιτήριο για το UEFA Conference League. Στην περίπτωση βέβαια που η Sepsi δεν κερδίσει το κύπελλο!

Στοίχημα στην Αλγερία

Απλούστατο σημείο το τελευταίο. Στην πιο δύσκολη (ταξίδι + ατμόσφαιρα) έδρα της Αλγερίας. Βαθιά στην ενδοχώρα, στις εσχατιές της Béchar, όπου ευδοκιμούν μόνο άνθρακας και πετρέλαιο. Με το ερημικό κλίμα που ακόμη και αυτή την εποχή δίνει καύσωνες. Από 25-36 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα.

Η γηπεδούχος λοιπόν JS Saoura, 5η στη βαθμολογία και με βασικό στόχο το κύπελλο, υποδέχεται σε ημιτελικό κυπέλλου την Paradou. Μια νεανική και άπειρη ομάδα που είναι (προτελευταία) σε θέση υποβιβασμού και το κύπελλο είναι περιττή πολυτέλεια. Άσσος του 1.40 που μας τον προσφέρουν στο 1.70!

Value Bet Therapy Betting Tips

✅ 20:30 FC Rapid Bucuresti v Sepsi 1 (2.20) ⚽ Romania Super League

🏆 22:00 JS Saoura v Paradou AC 1 (1.70) ⚽ Coupe d’ Algerie

🏟 22:00 Espérance Tunis v Al Ahly SC 2 DNB (2.00) ⚽ CAF Champions League

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.