','

' ); } ?>

Αλενατορε: Ρητορική Ερώτηση

Ο Έλληνας παίζει στοίχημα όπως ψηφίζει. Οπότε έχει και τους πολιτικούς και τον κουβά που του αξίζει. Κάπως έτσι, αποδείχθηκε value bet ο Αγοραστός στη Θεσσαλία. Εννοείται και ο Μπέος στο Βόλο.

Στοίχημα στις εκλογές και τη SL2

Χθες το απόγευμα, οι απηυδισμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου, έκαναν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας. Ξεκίνησαν από το γήπεδο “Π. Μαγουλάς” και κατέληξαν να συνομιλούν με τον Περιφερειάρχη Αγοραστό, αλλά και στο εκλογικό κέντρο του Κουρέτα.

Το βασικό αίτημα να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της Νίκης. Και να σταματήσει να τους τρολάρει ο Μπέος. Βλέπεις σήμερα η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την Κοζάνη στην… Καρδίτσα. Κεκλεισμένων των θυρών.

Αλενατορε: Στοίχημα φάντασμα στη Σούπερ Λιγκ 2

Ο Έλληνας κάτι σαν μπουκ, είχε ανοίξει το Νίκη Βόλου – Κοζάνη στο 1,62 – τη λες και νορμάλ απόδοση. Τώρα που προέκυψε πως το ματς θα γίνει σε ουδέτερο κεκλεισμένων των θυρών, τι φάση;

Βάλε και στην εξίσωση πως η Νίκη έχει τιμωρημένους δύο βασικούς χαφ, να πούμε πως ο άσσος ανέβηκε στο 1.80+; Σωστά το μάντεψες μάγκα – ο άσσος… έπεσε στο 1.45! Οπότε και το διπλό ανέβηκε στο 7.00 – όλα good!

Value Bet στο Χαλάνδρι

Το έχουμε ξαναπεί – στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου στο Χαλάνδρι, η Νέα Δημοκρατία πήρε 47%. Η σύμπραξη Χάρη Ρώμα – Κρίστης Αγαπητού στο 2ο γύρο, κάνει ντέρμπι την αναμέτρηση.

value bet στις εκλογές

Κλειδί οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ στο Κάτω Χαλάνδρι (και γενικότερα). Που δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι βγάζουν λιγότερα σπυράκια βλέποντας τον Σίμο Ρούσο. Δεν υπάρχει το 5.00 στο… διπλό!

Ο Καιρός των Τσιγγάνων

Στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, έχουμε ομορφιές του ποδοσφαίρου. Από συλλήψεις για χρηματισμό ψηφοφόρων στον πρώτο γύρο, μέχρι σύλληψη υποψηφίου Δημάρχου για προεκλογική ομιλία λάθος μέρα (Πέμπτη αντί για Τετάρτη).

Δεν πρέπει να ξεγελούν τα ποσοστά του πρώτου γύρου. Στο Μεσολόγγι υποβόσκει ένα περίπλοκο πλέγμα συμμαχιών και ο νυν δήμαρχος θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος μόνο για τα ποσοστά στη γενέτειρα του, το Αιτωλικό. Υπάρχει φυσικά και ο αστάθμητος παράγοντας των πολυπληθών αναλογικά Ρομά της περιοχής.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά
Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά

📌 Ραντεβού μεθαύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δούμε μπαλίτσα και το πιο κρίσιμο ματς της Εθνικής. Μέχρι το επόμενο…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.