','

' ); } ?>

Αλενατορε: Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ

Συνεχίζεται η πλάκα της Bet365 στη Γ΄ Εθνική με τις αποδόσεις που βγάζει ο… Ραζβάν Λουτσέσκου! Με λέτε υπερβολικό, αλλά ο Αλενατορε και τα λέει και τα γράφει αυτά που βλέπει (στο στοίχημα). Αν και αυτή τη φορά βρίσκουμε value bet και στον βορρά, όχι μόνο στο κράτος των Αθηνών (και της Κρήτης).

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Ξεκινάω από μία καταγγελία εξαφάνισης. Αφορά το 1.90 στον άσσο του Φωστήρα κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας. Τόσο το έβγαλε ο Ραζβάν στην 365, αλλά αίφνης εξαφανίστηκε . Η τύχη του αγνοείται. Όχι όμως και του ματς. Ο πολύ ανεβασμένος με Μάγγο Φωστήρας, θα κερδίσει την αδιάφορη Θύελλα.

Όπως θα εξαφανιστεί οσονούπω το διπλό του Απόλλων Πάργας στην μαγευτική Χαλκίδα. Που χάνεται χωρίς ελπίδα και παρωδεί το έρμο ποδόσφαιρο.

Τοπικό ντέρμπι από τα παλιά στα Μέγαρα. Βύζας – Πανελευσινιακός, με άρωμα Β΄ Εθνικής αλλοτινών καιρών. Φυσικά και υπάρχει αντιπαλότητα και η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Αγωνιστικά πάντως, υπερέχει ξεκάθαρα η Ελευσίνα. Χώρια το ότι σε επίπεδο διοικήσεων μπορεί να μην υπάρχει καμιά αντιπαλότητα…

Μπορεί να έχει ντεμπούτο προπονητή η Αγία Παρασκευή, αλλά αυτό δεν μπορεί να ανεβάζει ένα ματς του 1,30 στο 1,62!

Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ

Για να μη λέει όμως πάλι ο Ραζβάν για το κράτος των Αθηνών, σε πάω και σε δυο ματσάκια στον πρώτο όμιλο, στο δημοτικό γήπεδο Θέρμης και στο Βερούλειο της Καβάλας. Το στοίχημα λοιπόν δεν είναι ΠΡΟΠΟ. Δεν έχουν τίποτα περίεργο τα δύο εν λόγω ματς. Απλά είναι πολύ πιο κλειστά από όσο λένε τα odds.

💣 Ειδικά το 4.70 στον άσσο του εξαιρετικά ενισχυμένου Θερμαϊκού (με Κούτση στον πάγκο) κόντρα σε μια Καβάλα με απουσίες, βγάζει μάτι!

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ – Value Bet στη Γ΄ Εθνική

Τρία value bet το βασικό μας στοίχημα λοιπόν. Συν ενάμιση ματς του Βορρά σαν “bonus track”! Πάλι καλά που βρέθηκε αυτή η συνεργασία της Bet365 με το επιτελείο του… Ραζβάν για να έχουμε να λέμε και να γράφουμε. Πάντα τέτοια!

📌 Ραντεβού στο Χαριλάου, για να δούμε πόσα γκολ του Κωνσταντέλια θα ακυρώσει το VAR στου Χαριλάου, για να μη χαλάσει η πατέντα των δηλώσεων.

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.