','

' ); } ?>

Άγρυπνοι στο Σιάτλ

Το μεγαλύτερο λάθος της ημέρας που έχουν κάνει οι μπουκ μοιάζει με αμερικάνικο όνειρο. Πιο συγκεκριμένα για το value bet της βραδιάς πρέπει να περάσουμε τον Ατλαντικό και να κάνουμε στάση στο Λος Άντζελες.

Γιατί το Λος Άντζελες – Σιάτλ είναι το ματς της αγωνιστικής στο MLS, μία κόντρα ανάμεσα στα δύο καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Ή αν προτιμάτε. μία κόντρα ανάμεσα στην καλύτερη ομάδα της σεζόν ως τώρα και την καλύτερη ομάδα της ηπείρου, αφού το Σιάτλ κατέκτησε το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έστω και αν ακόμα δεν έχει επανέλθει στα στάνταρ του.

Και ΟΚ, φοβερό το Λ.Α., αλλά το ελεεινά χαμηλό 1,55 του άσου, καθιστά την κόντρα μονόδρομο. Γιατί το στοίχημα, πάνω από όλα, ήταν και θα παραμείνει παιχνίδι αποδόσεων! και το 5,50 της στο διπλό του Σιάτλ, μπορεί άνετα να αποδειχθεί το value bet της ημέρας!

Ή μάλλον της μέρας και της νύχτας, καθώς το ματς ξεκινάει στις 06:00 τα χαράματα – τουτέστιν, άλλη μια μέρα… άγρυπνοι στο Σιάτλ. Ακόμη όμως κι αν δεν είσαι… απόγονος της Νύχτας μην ανησυχείς – κοιμάσαι ρέστος και ξυπνάς με τις τσέπες γεμάτες…