','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος – Βουλωμένο γράμμα

🎦 Δες το σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας που έρχεται κάποιος και σου λέει ότι έχεις ένα free bet και μπορείς να ταξιδέψεις στο παρελθόν και να παίξεις στοίχημα… 

Προγνωστικά Εκλογών – Το απόλυτο value bet

🗳 Το απόλυτο “value bet” των εκλογών, ήταν και θα είναι πάντα το ίδιο. Το να πας να ψηφίσεις! Ότι και να ψηφίσεις – ακόμη και “μουτζαχεντίν” σκοταδιστές που θεωρούν πχ τον Οικουμενικό Πατριάρχη προδότη και ονειρεύονται επιστροφή στον Μεσαίωνα ή ιδεατές συμπρωταγωνίστριες του Τζακ Νίκολσον στην “Λάμψη” του Κιούμπρικ.

💳 Είναι σαν να σου δίνει κάποιος ένα free bet (οποιασδήποτε αξίας, αλλά ας πούμε 100€) και την (υπερβατική) δυνατότητα να ποντάρεις πρωθύστερα στο ποιος θα κατακτήσει το Ελληνικό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2022-23 σε αποδόσεις του περασμένου Αυγούστου.

❎ Το αν αποφασίσεις ότι “όλες οι ομάδες ίδιες είναι” και δεν παίξεις τίποτα ή το αν θα σηκωθείς από την πολυθρόνα σου για να παίξεις το 7.50 της ΑΕΚ είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση. Κανείς άλλος δεν θα μπορεί να σου φταίει.

😎 Φυσικά υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσεις το free bet για να παίξεις ΠΑΟΚ (που δεν έχει “αθηναϊκές πινακίδες”) ή να ζητήσεις απόδοση για να ποντάρεις στη… Νότιγχαμ, αλλά αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της Δημοκρατίας.