','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: French Blues

Βρισκόμαστε ήδη στη ζώνη των Χριστουγέννων που συνεπάγεται περισσότερο fun bet, παρά κλασσικό στοίχημα. Δεν είναι ακριβώς value bet τα τρία γαλλικά σημεία που ακολουθούν. Είναι τρία σοβαρά φαβορί σε fair odds.

Στοίχημα στη Ligue 2

Η Παρί είναι σε μεγάλη (6-1-1) και δίκαιη, βάση εμφανίσεων, βαθμολογική άνοδο. Τίποτα το ιδιαίτερο η Κεβιγί (1-4-4 εκτός) – το 2.20+ στον άσσο είναι μεγάλο. Η Παρί έχει πάνω από 50% πιθανότητες να κερδίσει.

Συνολικά σε φάση διόρθωσης-αποσυμπίεσης, η Λαβάλ, εδώ και αρκετό καιρό. Πολύ δυνατή με συνδυασμό ρεαλισμού και (ενίοτε) καλού ποδοσφαίρου η Οσέρ. Η φόρμα της Οσέρ (3 σερί εμφατικές νίκες) το κάνει ματς του 50% για διπλό.

Καθηγητής Μυστήριος Στοίχημα
Καθηγητής Μυστήριος – Στοίχημα Ligue 2

Από θετικό ντεμπούτο Νταλ’ Ογκλιό η Σεντ Ετιέν, έστω και δύσκολα, πήρε 0-0 στην Μπορντό. Το σημαντικό είναι ότι έδωσε τέλος στην αιμορραγία των πέντε σερί ηττών. Στις οποίες όμως, σημειώνω, δεν έπαιζε καθόλου άσχημα.

Η Μπαστιά, παραδοσιακά, δεν ταξιδεύει καθόλου καλά (1-3-5 εκτός) και στα κιτάπια του Μυστήριου αυτό είναι ματς του 1.75 για τον άσσο. Θα μπορούσαμε να το πούμε και σαν value bet της ημέρας.

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.