','

' ); } ?>

Ο Μυστήριος στους Βέλγους

Ουδείς αναντικατάστατος, το μοναστήρι να’ ναι καλά και διάφορα παρόμοια τσιτάτα θα σου πουν οι λογής μανατζαραίοι όταν βρεθούν μπροστά σε μια κομβική απώλεια. Από τους πιο “χαρβαρντωμένους” CEO των μεγάλων επιχειρήσεων, μέχρι τον θρυλικό Μπάμπη Τακούνα στα Κάτω Πετράλωνα. Πάμε στοίχημα όμως;

Στοίχημα – Betting tips: Anderlecht v Union

Το ουδείς αναντικατάστατος μου θυμίζει λοιπόν το “καταταγείτε, καταταγείτε” από το Αστερίξ. Με τη διαφορά βέβαια πως όλοι ξέρουμε ενδόμυχα, ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν κάποιοι που δεν παίρνουν ρεζέρβες.

Οποιονδήποτε θιασώτη του Βελγικού πρωταθλήματος κι αν ρωτήσεις – ναι υπάρχουν και τέτοιοι, εδώ υπάρχει χώρα Βέλγιο λέμε – θα σου πει αυτόματα πως ο Teddy Teuma είναι μοναδικός. Αρχηγός και μετρονόμος του παιχνιδιού της Ουνιόν, αλλά πάνω από όλα πηγή έμπνευσης και ψυχή της ομάδας.

Betting Tips Στοίχημα Value Bet
Το value bet της Άντερλεχτ

Οι οπαδοί της Άντερλεχτ έχουν στήσει ήδη πρωθύστερο πάρτι στις εξέδρες του Παρκ Αστρίντ, προεξοφλώντας ότι θα κερδίσουν επιτέλους το μαύρο τους πρόβατο. Γιατί από τότε που η Ουνιόν επέστρεψε μετά από πολλές δεκαετίες στην 1η Εθνική, μετράει 5/5 νίκες στο ντέρμπι των Βρυξελλών.

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου

Το παιχνίδι της αγωνιστικής βέβαια για τους Φλαμανδούς – ποιος είπε πως υπάρχει χώρα Βέλγιο – είναι φυσικά το Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ. Θεωρώ δε value bet το ποντάρισμα στην μεγάλη Μπριζ για τρεις κύριους λόγους: α) Το ντεμπούτο του εξαιρετικού Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο των φιλοξενούμενων, β) Την κακή εικόνα που είχε η Γκενκ στο Κορτράικ (ήττα 1-0 στην επανέναρξη) και γ) το μεγάλο άνοιγμα του σετ των αποδόσεων.

Bet Therapy Betting Tips

✅ 14:30 Genk v Club Brugge 2 (3,00)

✅ 19:30 Anderlecht v Union SG 1 (2,80)

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.