','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Όλοι στο κόλπο ξανά

Ακριβώς πριν από τρεις εβδομάδες είχα αποπειραθεί να τεκμηριώσω γιατί και οι τέσσερεις ελληνικές ομάδες αξίζουν το στοίχημα να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν τα υποτιθέμενα value bet να αποδειχθούν “άνθρακας” με ένα απύθμενο (0/4) κουβά.

Match of the Day

Τελικά η πιο μεγάλη μέρα για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες έμελλε να είναι η επόμενη. Θα επιμείνω ότι τόσο στο Europa League όσο και στο Conference League έχουμε και πάλι value bet.

Δύσκολο να διαλέξεις ματς της βραδιάς. Θα μπορούσε να είναι και τα τέσσερα. Θα ξεκινήσω από αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας. Ξέρω, η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει εντός φέτος στην Ευρώπη. Όμως η ΑΕΚ του Αλμέιδα είναι ομάδα με χαρακτήρα και πύρινο κίνητρο.

Καταλυτική ίσως η απουσία του Λιβάι Γκαρσία. Πιο καταλυτικές όμως οι απουσίες των Εγγλέζων. Όσον αφορά την προδιάθεση για στοίχημα όμως, αυτό που με τραβάει από το μανίκι είναι οι αποδόσεις. Όχι δεν είναι για 1.90 το διπλό της Μπράιτον μέσα στην “Αγιασοφιά”. Με τίποτα δεν είναι για κάτω από 2.30-2.40!

Match of the Day

Το ματς της βραδιάς είναι ξεκάθαρα αυτό που θα γίνει στη Φρανκφούρτη. Το μεγάλο αβαντάζ του ΠΑΟΚ δεν είναι ότι πάει για δύο αποτελέσματα. Είναι η ποιότητα της ομάδας του Λουτσέσκου σε συνδυασμό με το αβαντάζ… της έδρας και το βάρος της ιστορίας.

Καθηγητής Μυστήριος - Europe value bet
Καθηγητής Μυστήριος – Europe value bet

Όπως τα εξηγεί ωραία ο Maestro, ναι, οι ιστορικές αναδρομές έχουν βάση και στο στοίχημα! Όχι βέβαια ξέμπαρκες, αλλά όταν αναδεικνύουν ποιοτικά στοιχεία. Γιατί τα μοντέλα των μπουκ, μπορούν να αξιολογήσουν μόνο ποσοτικά δεδομένα. Υπάρχουν όμως και value bet όμως με άυλο υπόβαθρο. Όπως η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ απέναντι στις γερμανικές ομάδες.

Η πιο δύσκολη αποστολή

Το πιο δύσκολο έργο την Πέμπτη το βράδυ το έχει ο Παναθηναϊκός. Αφενός γιατί η Βιγιαρεάλ έχει νέο προπονητή και το “Ελ Μαδριγάλ” μπορεί να γίνει πολύ κατηφορικό. Αφετέρου γιατί Παναθηναϊκός και Γιοβάνοβιτς βγάζουν κούραση (πνευματική κυρίως) και εύθραυστη ψυχολογία.

Black Swan Betting Tips 💣

Γερμανία – Ελλάδα σημειώσατε 2! Μόνο διπλό θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά χωρίς πίεση καθώς κανείς δεν θα γκρινιάξει αν δεν το φέρει. Και αυτή είναι ιδανική συνθήκη για μια ομάδα σε φάση χτισίματος.

Πόσο μάλλον όταν η Φράιμπουργκ δεν τρομάζει καθόλου. Στα έξι τελευταία μετράει μόνο τη νίκη επί της άγνωστης Τόπολα. Στα άλλα είτε ηττήθηκε είτε με τα χίλια ζόρια έμεινε στο Χ. Η άμυνα της δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν και ο Ολυμπιακός έχει ευκαιρία.

Για αληθινούς μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.